Şimdi Açıklandı! Hemen ATM'den Alıyorsunuz! Düşük Faizle Kredi İmkanı! Halkbank Duyurdu! 25.000 TL

Şimdi Açıklandı! Hemen ATM'den Alıyorsunuz! Düşük Faizle Kredi İmkanı! Halkbank Duyurdu! 25.000 TL
YAYIN TARİHİ: 3.01.2022 09:53:00

Maddi zorluk içindeki vatandaşlara nefes aldıracak kredi kampanyasını Halkbank duyurdu. Uygun faiz oranları üzerinden ihtiyaç sahiplerine finansal destek verilecek. Peki, başvuru şartları neler? Krediden kimler yararlanabilir? Konuyla ilgili olarak detaylar şu şekilde…

Döviz kurlarındaki artış vatandaşların alım güçlerinin ciddi şekilde erimesine neden oluyor. Kurlar yalnızca maaşları eritmiyor aynı zamanda ithal edilen ürünlerin fiyatlarının da artmasına neden oluyor. Geliri eriyen vatandaşlar yaşamlarını idame ettirebilmek için finansal desteğe ihtiyaç duyuyor. Halkbank, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için kredi desteği vermeye devam ediyor. Banka tarafından talep edilen şartları yerine getiren vatandaşlar 25.000 TL’ye varan kredi kullanma hakkına sahip olmaktadır. Bu destek sayesinde hem borçlarını ödeyebiliyor hem de temel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.


 

Kredinin Özellikleri


Halkbank’ın sunmuş olduğu kredide en çok dikkat çeken detayların başında düşük faiz oranı geliyor. Yüzde 1.55 faiz oranı üzerinden sunulan kredi ile müşteri aşırı borç yükü altına girmediği gibi geri ödemesini rahat bir şekilde gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra 36 ay vade süresi de kredinin taksit tutarını bir hayli düşürmekte.

Kredi Desteğinden Kimler Yararlanabilir?


Kredi desteğinden yararlanılabilmesi için Halkbank’ın maaşlı müşterisi olunması gerekmektedir. Bunun yanı sıra kredi başvurularının olumlu sonuçlanmasında başvuru sahibinin kredi notunun belirleyici etkiye sahip olduğunu hatırlatmakta fayda var. Kredi puanı ne kadar yüksekse kredi desteğinden yararlanma ihtimali de o derece artmaktadır.

Kredinin Geri Ödeme Planı


Halkbank, 25.000 TL’ye kadar olan krediyi 36 ay vade süresi ve yüzde 1.55/1.60 faiz oranları üzerinden sunmaktadır. Kredi tahsis ücreti ile birlikte kullanılırsa faiz oranı yüzde 1.55 olmakta, tahsis ücreti olmadan kullanılırsa faiz oranı yüzde 1.60’a yükselmektedir. 24 ay vade süresi üzerinden 25.000 TL kredi kullanılması halinde aylık faiz oranı yüzde 1.55 olacaktır. Kredinin aylık taksit tutarı 1.300,91 TL, vade sonunda geri ödenmesi gereken toplam tutar 31.221,84 TL olacaktır. Aynı kredi tutarı 36 ay vade süresi ile kullanılırsa aylık taksit tutarı 958,90 TL, toplam ödeme tutarı ise 34.520,40 TL olacaktır.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR