Şimdi Açıklama Yapıldı! Kredi Kartınız Varsa Banka Hesabınıza 16.000 TL Yükleme Yapacak…

Şimdi Açıklama Yapıldı! Kredi Kartınız Varsa Banka Hesabınıza 16.000 TL Yükleme Yapacak…
YAYIN TARİHİ: 5.03.2022 15:50:00

Kredi kartınız varsa banka hesabınıza 16.000 TL yükleme yapacak…Cüzdanınızda ya da cebinizde kredi kartınızın bulunması durumunda bankalar hesaplara 16.000 TL yükleme yapıyor. Bankalar doğrultusundan gelen son dakika haberi olarak oluşturulan kampanyada, kredi kartını derli toplu olarak ödeyenlere yükleme yapılacak.

Peş peşe açıklama yapıldı. Kredi kartınız varsa banka hesabınıza 16.000 TL yükleme yapacak… Hiçbir koşul aranmadan, gelir belgesine gereksinim duyulmadan bankamatik kartların ya da kredi kartlarına yükleme yapılacak. Çok uygun faiz oranlarının uygulandığı yüklemelerde müracaat yapılması durumunda süratli bir şekilde onay veriliyor.



İNG BANK 

İNG BANK doğrultusundan uygulamaya koyulan kampanyaya katılım sağlamak isteyenler TC kimlik numarasını 2205 nolu numaraya SMS göndererek başvurularını yapabilirler. Bunun yanı sıra banka şubelerinden de kimlik belirtilerek, gelir belgesine lüzum kalmadan masrafsız olarak nakit krediyi kullanmak mümkündür. İNG BANK 16 bin TL tutarındaki lüzumsinim kredisini kullanmak isteyen vatandaşlara 3 sene vadeli prosedür yapmanın yanı sıra ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme imkânı sunuyor. Başvuru yapacak olanlara kredi notlarına göre bankalar faiz oranları uygulamaktadır.




VAKIFBANK 

Vakıfbank başlattığı kampanyada 16 bin TL tutarında nakit onay vereceğini belirtti. Banka üzerinden tüketici kredisi kullanmak isteyenler, banka hesabının olması durumunda mobil uygulamadan müracaat yapabilecek. Bunun yanı sıra SMS ile vatandaşlara süratli bir şekilde kredi imkânı sunuluyor. Vakıfbank üzerinden SMS ile kredi müracaatı gerçekleştirmek amacıyla kredim aratarak boşluk bırakılır. TC kimlik numarası yazılarak 5724 nolu numaraya mesaj olarak gönderilir.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR