Shiba Inu Coin Adeta Darphane Gibi! Shiba Coin Kaç TL Olacak? Shiba Coin 2-3 Dolara Olacak Mı?

Shiba Inu Coin Adeta Darphane Gibi! Shiba Coin Kaç TL Olacak? Shiba Coin 2-3 Dolara Olacak Mı?
YAYIN TARİHİ: 3.12.2021 14:03:00

Shiba Inu Coin ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Shiba Coin 2-3 Dolara Olacak Mı? Sorusu herkesin gündeminde yer alıyor. Shiba Inu Coin Ekim ayında patlama yaptıktan sonra baya bir düşüşe geçmişti. Geçtiğimiz ay Kasım ayında ise yeniden tırmanışa geçti. Shiba Inu Coin almak isteyenler 2-3 dolar olur mu diye merak ediyor. Peki, Shiba coin ne kadar, kaç TL olacak? Shiba coin 2-3 dolara olacak mı?

Shiba Inu Coin Adeta Darphane Gibi! Shiba Coin Kaç TL Olacak? Shiba Coin 2-3 Dolara Olacak Mı? Kripto para dünyasında adeta yerinden oynatan Shiba Inu Coin hakkında araştırmalar bitmek bilmiyor. Bu anlamda piyasalar Bitcoin'e odaklanırken, Shiba Inu Coin ise doludizgin gelmeye devam ediyor. Coinmarketcup’ta Dogecoin’i geride bırakarak üst sıralara çıkarken yükselişe topyekün devam ediyor. Peki, Shiba coin ne kadar, kaç TL olacak? Shiba coin 2-3 dolara olacak mı?



SHIBA COIN NE KADAR OLDU?

Shiba Inu Ekim ayının son günlerinde ani bir yükseliş göstermiş, daha sonra ise Aralıksız olarak düşüş göstermeye başlamıştı. Uzun sürelerdir düşüşe geçen Shiba Inu, Kasım ayı sonunda patlama yapmıştı. Shiba Inu Coin'de ortaya çıkan artış sonrasında Shiba Coin hafta ortasında 0,00004472 dolardan satılmaya devam ediyor. 




SHIBA COIN ZİRVEDEN KOPTU


Shiba Inu rastgele bir sebep olmaksızın Ekim ayının son günlerinde 0.00008840 dolar oranına kadar yükselmişti. Bu tarihten sonra ise Aralıksız olarak düşüş göstermeye başladı ve yüzde 50'nin üstünde kayba yöneldi.



SHIBA COIN VE ALTCOİNLERDE PANİK VAR 

Koronavirüs pandemisinin etkisini tekrardan artırmasıyla eş güdümlü Kripto Para piyasalarında Ekim ayında başlayan yükseliş dalgası konumunu düşüşe bıraktı. Lider kripto para birimleri dar banda sıkıştı. Bitcoin 57 bin dolar civarında dengeye otururken Ethereum da 4300-4500 dolar düzeyi arasında hareket göstermeye başladı.

Küresel çapta kripto paralara dair olarak regülasyon çalışmalarının devam etmesi ve sonunda meydana çıkacak düzenlemelerin netlik kazanmaması da satış baskısını kuvvetli tutmaya devam ediyor.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR