Serenay Sarıkaya Tesettüre Girdi! Bir De Ayçiçek Yağını Elin Verdiler! Tam 5 Lt’lik…

Serenay Sarıkaya Tesettüre Girdi! Bir De Ayçiçek Yağını Elin Verdiler! Tam 5 Lt’lik…
YAYIN TARİHİ: 8.03.2022 17:11:00

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Serenay Sarıkya’nın tesettürlü halini görenle gözlerine inanamadı. Son dönem gündeme sık sık gelen 5 lt’lik Ayçiçek yağıyla paylaştığı videoyla olay olan Serenay Sarıkaya’nın bu halleri sosyal medyanın gündemine damgasını vururken işin aslı sonradan ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya’nın o görüntüsü…

Türkiye’nin Ayçiçek yağı gündemi tüm hızıyla sürüyor. Ukrayna-Rusya savaşının etkisini tüm dünya görürken, bir spekülasyonda Türkiye’nin yağ stoğu ile ilgili ortaya atıldı. Türkiye’nin sadece 1,5 aylık yağ stoğu kaldı iddiası kısa sürede ortalığı karıştırırken, kısa sürede marketlerde yağlar tükendi. Bu konuya dair en ilginç görüntü ise Serenay Sarıkaya’dan geldi.

Serenay Sarıkaya’nın tesettüre girip, elinde 5 litrelik Ayçiçek yağı tuttuğu video kısa sürede gündeme oturdu. Sarıkaya’nın elindeki 5 litrelik Ayçiçek yağıyla kameralara ‘bunu tutuyorum çünkü elimde şu an’ dediği görüntüler kısa sürede yayılırken işin aslı sonradan ortaya çıktı. Sarıkaya’nın bu görüntüsünün altından deep fake çıktı.

Bu görüntüler sonrası kullanıcılar deep fake’in ne olduğunu merak ediyor. Deep fake en basit haliyle, bir görüntüdeki yüzü bir başka yüzle değiştirme durumu. Bir görüntüde yer alan kişinin yapay sinir ağları alınıyor ve bir başka kişinin görüntüsünün üzerine yerleştiriliyor. Böylece de bambaşka bir görüntü elde ediliyor. Serenay Sarıkaya’nın görüntüsü ise bir TikTok kullanıcısına ait.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR