Seren Serengil’den Korkutan Açıklama: Ölüm Aklıma Geldikçe…

Seren Serengil’den Korkutan Açıklama: Ölüm Aklıma Geldikçe…
YAYIN TARİHİ: 19.04.2021 11:52:00

Sağlık sorunları sebebiyle zor günler geçiren Seren Serengil yeni paylaşımıyla hayranlarını üzdü. Günden güne eriyen Serengil "Ölüm aklıma geldikçe kızgınlıklarımdan vazgeçiyorum" dedi.

Zayıflama uğruna sağlığından olan Seren Serengil gün geçtikçe eriyor. 2016 yılında mide ameliyatı geçiren, ardından hızla kilo vermeye başlayan Seren Serengil, 46 kiloya kadar düşmüştü. 
Dumping Sendromuna yakalanan Serengil, "Ameliyat olmazsam yaza çıkmazmışım" diyerek hastalığını duyurmuştu. “Günde 10-15 ilaç içiyorum ama vücutta kalmıyor. O yüzden serum da alıyorum. Bunları kendi kafasızlığımdan yaptım, kabul ediyorum" diyen Serengil son paylaşımı ile hayranlarını korkuttu.

“ZOR OLSA DA HERKESİ AFFEDİYORUM”

Serengil, "Ölüm aklıma geldikçe kızgınlıklarımdan vazgeçiyorum" notunun olduğu paylaşıma şunları ekledi:

"Hiç ölmeyecek olsaydım, haklılığım için mücadele ederdim dedim ama şu an haklı olmak mı mutlu olmak mı seçeneklerim ise haklı olmak yerine belki de mutlu olmayı tercih etmeliyim, diyorum. Yüklerinden kurtul diyorlar bunu yapamıyorum kimseye hata yapmadığımdan belki bana yapılanı da kolay affedemiyorum ama iyileştiren başta kurtulmak affetmekmiş bu kampta ev ödevim affetmekmiş. Şimdi teker teker düşünüp içimden seni affettim demem gerekiyormuş. Zor olsa da herkesi affediyorum."

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR