Seren Serengil Sahneye Donsuz Çıktı Yakında Oturanlar Kafasını Çevirdi! Gülşen’i Tefe Koydu

Seren Serengil Sahneye Donsuz Çıktı Yakında Oturanlar Kafasını Çevirdi! Gülşen’i Tefe Koydu
YAYIN TARİHİ: 8.03.2022 11:22:00

Ölümlerden dönen Seren Serengil ayağının tozuyla sahneye çıktı ama ne çıkmak… 50 yaşındaki Seren Serengil bir süre hastalığı nedeniyle zor günler geçirmişti. Zayıflık takıntısı yüzünden anoreksia hastalığına yakalanan Seren Serengil durumu ağırlaşmış, sosyal medyada hellallik istemişti. Sonrasında iyileşti iyileşmesine ama Seren Serengil gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde sahne kıyafeti yüzünden Gülşen’i eleştiren Seren Serengil sahneye donsuz çıktı.

Ölümlerden Seren Serengil yine yaptı yapacağını… 50 yaşındaki Seren Serengil’in zayıflık takıntısı herkes tarafından biliniyordu. Bu uğurda kilo veren yetmeyip bir de ameliyat olan Serengil kilo vermeyi durduramayınca hastanelik olmuş ve ölümlerden dönmüştü. Neyse ki o zor günleri atlatan Seren Serengil geri döndü ama ne dönmek.



Önce Instagram’a geri döndü Seren Serengil… Ardından yorumculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına döndü ve yorumlarıyla yine magazin gündemine damgasını vurmaya başladı. Bu yorumlardan bir tanesini de sahne kıyafetleriyle olay olan Gülşen için yapmıştı. Gülşen’in sahne kıyafetlerini eleştiren Seren Serengil önceki gün sahneye donsuz çıktı. Görenlerin ağzı açık kaldı. İşte Seren Serengil’in şoke eden görüntüsü…




Ayağının tozuyla sahnelere dönen Seren Serengil’in beyaz elbisesi hem sosyal medyanın hem de magazinin gündemine damgasını vurdu. Seren Serengil boydan boya transparan elbisesiyle sahneye çıktı görenlerin ağzı açık kaldı. Seren Serengil hakkında sosyal medyada ‘Gülşen’i kınayıpta Gülşen  gibi olmak’ yorumları yapıldı.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR