Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe İstanbul’un orta yerinde iç çamaşırsız! Görmediğimiz yeri kalmadı

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe İstanbul’un orta yerinde iç çamaşırsız! Görmediğimiz yeri kalmadı
YAYIN TARİHİ: 8.12.2021 19:48:00

Hayatlarımıza Serdar Ortaç’ın İrlandalı eşi olarak giren Chloe Loughnan şimdilerde ex-yenge olarak hayatını sürdürüyor. 2014 yılında Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan, 2019 yılında dostça ayrılmışlardı ama sonrası pek dostça olmadı. İş, Serdar Ortaç’ın kapısına kadar giden icraya geldi. Hatta Serdar Ortaç o dönem Chloe Loughnan için ‘şeytan görsün yüzünü’ açıklamasında bulundu. Chloe Loughnan yıllar sonra İstanbul’a geldi. Ama ne gelmek… 

Serdar Ortaç’tan boşandıktan sonra ilk kez İstanbul’a gelen Chloe Loughnan birbirinden cesur paylaşımlarıyla sosyal medyayı sallıyor. Önce bikinili pozunu paylaşan Chloe Loughnan sonrasında bornozlu yatak pozunu paylaşmıştı. Ancak Chloe Loughnan hızını alamamış olacak ki bu kez İstanbul’un orta yerindeki bir otelde iç çamaşırsız video çekip paylaştı.




Serdar Ortaç’la 2019 yılında  boşanan Chloe Loughnan istediği nafakayı alamayınca Serdar Ortaç’ın kapısına icra götürmüş, Ortaç’ın neyi var neyi yoksa her şeyi almıştı. O dönem Serdar Ortaç çok sinirlenmiş ve bir konserin Chloe Loughnan için ‘şeytan görsün yüzünü’ ifadelerini kullanmıştı. Serdar Ortaç’ın ifadeleri sonrasında Chloe Loughnan da altta kalmadı tabi.

Chloe Loughnan yaptığı açıklamada evliliklerini de, Serdar Ortaç’ı da bitiren şeyin kumar tutkusu olduğunu söylemişti. Şimdilerde iş görüşmesi için İstanbul’da olan Chloe Loughnan pozlarıyla kasıp kavuruyor. Son olarak İstanbul’daki ünlü bir otelden paylaşım yapan Chloe Loughnan, iç çamaşırsız videosuyla olay oldu.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR