Senem Kuyucuoğlu’ndan Bomba Aşk İtirafı! O Kadın Sevgilim…

Senem Kuyucuoğlu’ndan Bomba Aşk İtirafı! O Kadın Sevgilim…
YAYIN TARİHİ: 17.04.2021 13:43:00

Nişantaşı'nda objektiflere takılan 2009 Türkiye Güzeli Senem Kuyucuoğlu, geçtiğimiz günlerde bir kadınla öpüştüğü görüntülerin sosyal medyaya yayılmasıyla ilgili açıklamada bulundu…

Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan Türkiye eski güzellerinden Senem Kuyucuoğlu, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Kuyucuoğlu, kadın sevgilisi ve geleceği hakkında konuştu. 

İş hayatına atıldığını söyleyen eski Türkiye güzeli, "Bir prodüksiyon şirketine ortak oldum. Reklam çekimleri, fotoğraf ve montaj gibi işlerle uğraşıyorum" dedi.
“KENDİSİ SEVGİLİM OLUR”

Geçtiğimiz günlerde bir kadınla öpüştüğü görüntüler basına yansıyan Senem Kuyucuoğlu, konuyla ilgili sorulara yanıt vererek şu ifadelere yer verdi: "Evet, öpüştüğümüz doğrudur. Kendisi benim sevgilim olur. Nişantaşı'nda aynı evde yaşıyoruz. Bana göre çok iyi bir kız ve aynı zamanda onu çok kıskanıyorum." 


Sevgilisi hakkında bilgi veren eski model, "Yarı Rus, yarı İranlı ve adı da Medis Mir. Onunla ortak bir iç çamaşırı markası da kurduk. Hedefimiz dünyaya açılmak" dedi.
“YAPTIĞIM HİÇBİR ŞEYDEN UTANMADIM”

Geçtiğimiz şubat ayında Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu ‘Katarsis’ programına konuk olan Kuyucuoğlu, özel hayatı için açıklama yaparak şu bilgilere yer vermişti: "Yaptığım hiçbir şeyden utanmadım. Her şey benim hayatımın bir parçasıydı. Utandığım tek şey şu oldu, kalkıp tepki vermem gereken anda öyle bir noktaya getirildim ki ağlamak zorunda kaldım, mağdur olmak zorunda kaldım. Kendime bunu yakıştıramadım. Cinsel eğilimim de dahil yaşadığım her şeyi insanlardan uzakta yaşamayı tercih ettim. Fakat en yakın arkadaşım tarafından afişe edildim. Bu kadar şeyi saklayıp, bir anda kendimi odak noktası olarak buldum."

30 yaşındaki Senem Kuyucuoğlu, uyuşturucu madde kullanımı, cinsel yönelim kararı ve yaşam tarzından dolayı modellik kariyerini noktalamıştı.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR