Şekerbank'ın Da Aralarında Bulunduğu 2 Bankadan Çok Önemli Bir Son Dakika Açıklaması Geldi

Şekerbank'ın Da Aralarında Bulunduğu 2 Bankadan Çok Önemli Bir Son Dakika Açıklaması Geldi
YAYIN TARİHİ: 4.03.2022 12:20:00

Şekerbank'ın da aralarında olduğu 2 bankadan çok mühim bir son dakika açıklaması geldi. Emekli vatandaşlara 50 bin TL' ödeme verilecek. SGK-SSK ve Bağkur'lulara bayram ettiren haber son dakika şeklinde bomba gibi yansımış durumda. 

Şekerbank'ın da aralarında bulunduğu 2 bankadan oldukça özel ve önemli son dakika haberi geldi. Emekli vatandaşlara 50 bin TL' ödeme yapılacak. İşte haberin detayları ve çok daha fazlası... Şekerbank ile iki bankadan çok önemli bir son dakika açıklaması geldi. Emekli vatandaşlara 50 bin TL ödeme yapılacak. Akbank ve Vakıfbank bağlamında emekli kişiler sonucunda olan bu kampanya ile 50.000 TL’ye kadar para verileceği flaş olarak bildirildi. 



ŞEKERBANK 

Şekerbank 50 bin TL’lik emekli kredisi müracaatının yapılması yönünden emekli maaşlarının, Şekerbank üzerinden aranıyor olması gerekecek. Şekerbank emekli maaşlarını alan vatandaşlar, banka şubelerinden başta yapılmak doğrultusunda mobil program üzerinden günün her saatinde na stop süresince tüketici kredisi müracaat işlemlerini gerçekleştirebilecek, ne kadar emekli kredisi alacaklarını böylece görebilecek. Diğer taraftan bankanın SMS kredi servisleri ile birlikte sizlerde evinizde oturduğunuz yerden müracaat işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirerek Şekerbank emekli kredisi kampanyasına katılım sağlayabilirsiniz.

AKBANK 


Akbank tüketci kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişilerin 3 sene vade alternatifi ile çekecekleri bu krediler de ilk taksit ödemelerinin 90 gün ertelemeli bir şekilde yapılması üstünlüğü sunulacaktır. Akbank bireysel kredi kullanacak olan emekli vatandaşlar yönünden en yakın banka şubesinden başta belirtilmek sonrasında resmi web sitesi yani internet sitesinden ya da müşteri hizmetleri numarası bağlamında emekli maaşları hesaplara üzerinden kullanacakları krediler ile birlikte başka bankada tespit edilen borçlarını da kapatan yüksek limitli tüketci kredileri kullanılabilir.



VAKIFBANK 

Vakıfbank bağlamında kişilerin 50.000 TL'ye varan emekli kredisi kullanmaları halinde en yakın banka şubesine gitmek amacıyla süratli bir biçimde bankanın kendi kampanyalarına kasarım sağlayabilir ve böylece 50.000 TL, emekli kredisi kullanmaları mümkündür. Vakıfbank, başka taraftan banka şubelerine gitmeye dahi lüzum olmadan internet sitesi üzerinden lüzumsinim kredisi üstünlüğü yayınlayan bankaların başında geliyor. Garanti Bankası üzerinden 50.000 TL'ye varan lüzumlarının kredisi kullanacak olan vatandaşlar, 3 dakika içersinde kredi neticesini öğrenebilecekleri kredi kampanyasına katılım sağlayarak, anında Vakıfbank'tan yüksek limitli emekli kredisi kullanabilir.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR