Sedef Kabaş Kimdir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ne Dedi? Sedef Kabaş Ne Dedi Videosu

Sedef Kabaş Kimdir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ne Dedi? Sedef Kabaş Ne Dedi Videosu
YAYIN TARİHİ: 22.01.2022 11:55:00

Sedef Kabaş kimdir ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ne dedi? Sedef Kabaş videosu detayları sosyal medyanın en fazla merak edilen konu başlarından biri oldu. Bilindiği gibi TELE1 TV'de Uğur Dündar'ın sunmuş olduğu Demokrasi Arenası programına CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve İletişim Uzmanı Sedef Kabaş, katıldı. Yapılan programa ise Sedef Kabaş'ın söylediği sözler gündem yarattı. Bu anlamda Sedef Kabaş'a Cumhurbaşkanına hakaret suçundan tahkîkat açıldı. Peki Sedef Kabaş Kimdir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ne Dedi? İşte Sedef Kabaş Ne Dedi Videosu

Gazeteci Sedef Kabaş'ın katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik kullandığı sözler gündem olunca vatandaşlar internet arama motorlarında Sedef Kabaş cumhurbaşkanına ne dedi? sorusuna cevap arıyor. Peki Sedef Kabaş Kimdir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ne Dedi? İşte Sedef Kabaş Ne Dedi Videosu.... Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


 

SEDEF KABAŞ KİMDİR, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A NE DEDİ? SEDEF KABAŞ NE DEDİ VİDEOSU

Gazeteci Sedef Kabaş, programda cumhurbaşkanlığı makamı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan amacıyla şunları söyledi:

"Şuna inanıyorum ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan siyasi hayatına baksa, kendine bu toplum, bu halk, bu ülke çok talih verdi. Yani çok iyi makamlara getirdi. Çok destek, oy verdi. Çok paye verdi. Üslup düşüklüğü, küfretmek ne demektir? Çok ünlü bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği vakit o kral olmaz, o saray ahır olur demiş. Yani tam tersini ifade eder." 

SEDEF KABAŞ KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA? SEDEF KABAŞ BİYOGRAFİSİ


Sedef Kabaş, 1970 senesinde İngiltere'nin başkenti Londra'da doğdu. Akademisyen, Gazeteci, TV sunucusu olan Sedef Kabaş 2007 senesinde kurulan “Sedef Kabaş Eğitim, Koçluk, Danışmanlık” şirketinin sahibidir.

Annesi Mualla Kabaş, babası mücevher dizaynırı Mehmet Kabaş’dır. 1992 senesinde Boğaziçi ÜniversitesiUluslararası temaslar bölümünden mezun oldu. ABD.’de Boston Üniversitesi'nde Televizyon Haberciliği üstüne Fulbright bursu ile yüksek lisans yaptı, 1995 senesinden yurda döndü. İstanbul’da Marmara Üniversitesi'nde Genel Gazetecilik Bölümü’nden “Söyleşi, Röportaj ve Soru Sorma” üstüne yazdığı tezi ile 2006 senesinde hekime derecesi aldı.




Sedef Kabaş, Atlanta CNN International'da çalışan ilk Türk gazetecidir. Bu görevinde başta Ortadoğu, Avrupa ve Balkanlar olmak üzere dünyanın pek çok bölgesi ile alakalı haberler hazırladı. “Almanya'da Türk Döneri” haberi ile 1998 CNN World Report/ En İyi Ekonomi Haberi mükafatını kazandı.

2001-2011 yılları arasında İstanbul Akademi, Pera İstanbul, Bahçeşehir Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, ve Kadir Has Üniversitesi’nde “Medya İlişkileri”, “Diksiyon, Etkili Ses ve Beden Dili”, “Sunum Becerileri”, “Röportaj Teknikleri” ve “Etkili Haber Yazımı” üstüne dersler verdi.

POWER FM radyosunun kurucu ekibinde yer aldı, haber bültenlerini hazırlayıp, sundu.
Sedef Kabaş, Amerika’dan döndükten sonra NTV (Portreler), ATV (Dönence), TV8(Sesli Düşünenler), Sky Türk (Haber Ötesi), gibi detaylı tv kanallarında programlar hazırlayıp sundu. TRT 2'de “Medya Medya” adlı uygulaması hazırlayıp, sundu. Siyaset, ekonomi, medya, akademi, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimleri ile incelemeye dayalı röportajlar gerçekleştirdi ve pek çok ödüle layık görüldü.

2007 senesinde “Sedef Kabaş Eğitim, Koçluk, Danışmanlık” şirketini kurdu. Sedef Kabaş, bununla eş güdümlü halen üst seviye yöneticilere etkili liderlik, etkili hitap, medyanın gücünden yararlanma, şahsi imaj ve itibar yönetimi, ikna ve etkileme yeteneklerini geliştirme konularında koçluk yapmakta, şirketlere etkileşim ve medya bölümünde eğitimler vermektedir.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR