Sedat Peker'in videosunda adı geçen Azem Kardeş kim, nereli? Azem Kardeş kimdir?

Sedat Peker'in videosunda adı geçen Azem Kardeş kim, nereli? Azem Kardeş kimdir?
YAYIN TARİHİ: 14.11.2021 12:41:00

​Azem Kardeş kimdir? Sedat Peker'in videosunda adı geçen Azem Kardeş kimdir, nereli? Sosyal medyada aylardır herhangi bir video paylaşmayan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, son paylaştığı videosuyla yeniden gündeme oturdu. Peker'in jet skiye bindiği görülürken, paylaşımında Azem Kardeş isminden bahsetti. Peki Azem Kardeş kimdir?

Azem Kardeş kimdir? Sedat Peker'in jet ski üzerinde paylaştığı videoda ismi geçen kişi olan Azem Kardeş kimdir, nereli? Uzun süredir herhangi bir video paylaşmayan Sedat Peker yeni görüntüleriyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntülerde, Peker'in jet ski üzerinde hareket ettiği görülüyor.

AZEM KARDEŞ KİMDİR?

Paylaştığı videoda Jet Ski'ye binen Peker, 'Azem kardeş' dediği bir kişiye seslendi.

Peker, 'Bazen film bitti denilen yerde yeniden başlar. Bir gün Montenegro olur, bir gün başka yer olur Azem kardeş. Bunu sakın unutma. Sana daha önce de söylemiştim. Daha önce de öğretmiştim. Geceleri yavru kurtlar değil, avcı kurtlar gezermiş.' dedi.


SEDAT PEKER NEREDE?

Yayınladığı videodaBirleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai emirliğinde bulunduğunu ifade eden Peker, Türkiye'ye dönmeyeceğini belirtti. Peker, "Benim oraya dönmem artık bundan sonra mümkün değil. Gelmem... Zaten getirmek için her şeyi yapıyorsunuz. Siz alın getirin. Ben kendim gelmeyeceğim. Dubai'deyim. Diyet olarak parmağımı koyduğum her şeye sadığım. İki tane müfettiş yollayın buraya. Yalan makinesi alıp gelsinler. Kamerayı açıp makineye bağlayın beni. Yalan söylediğimde parmağımı keselim. Ben 'Parmaksız Sedat' olarak anılmayı göze aldım da lütfedip 2 müfettiş yollamayı da siz göze aldın." ifadelerini kullandı.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR