Savaşçı hayranları müjde! Savaşçı yayın tarihi belli oldu

Savaşçı hayranları müjde! Savaşçı yayın tarihi belli oldu
YAYIN TARİHİ: 3.04.2021 21:58:00

FOX TV ekranlarında haftalardır beklenen Savaşçı dizisi yayın tarihi belli oldu! Yayınlandığı her hafta rekorlar kıran Savaşçı dizisi ekran macerasına başlıyor! Savaşçı dizisi gün sürprizi yaşıyor!

FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Savaşçı dizisi gerek yapım şirketinin ödeme hataları, gerek FOX TV fazla dizileri nedeniyle bir türlü yayınlanmıyordu. Ancak Savaşçı dizisinin tarihi belli oldu! FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Savaşçı dizisi ekran macerasına başlıyor!

Savaşçı yayın günü sürprizi!

Yayınlandığı pazar akşamları reyting rekorları kırsada, Teşkilat gibi bir dizi karşısında bile efsane reytingler alan Kefaret dizisi bitmiyor! Kefaret FOX TV'nin ilk bitecek dizi gibi görünse de yüksek izlenmeleri Savaşçı dizisi bir türlü başlatamadı. Hal böyle olunca Kefaret sezon sonuna kadar devam edecek ancak FOX TV'den sürpriz bir hamle geldi!

Savaşçı dizisi yayın tarihi belli oldu!

FOX TV ekranlarında yayınlanacak yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak'ın oturduğu, başrollerinde Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş ve Ediz Hun gibi yıldız isimlerin paylaşacağı Savaşçı dizisi yayın tarihi belli oldu!

Savaşçı salı akşamları yayınlanacak!




Karşısında EDHO, Masumlar Apartmanı gibi reyting rekorları kıran dizilerin karşısına Savaşçı dizisi geliyor. FOX TV bu hafta Baraj final tarihini açıklaması ardından Savaşçı dizisi salı akşamları yayınlanacak. Savaşçı ekran macerasına salı akşamı sürdürecek!

Savaşçı dizisi ne zaman başlayacak?



FOX TV ekranlarında yayınlanacak Savaşçı dizisi tarihi belli oldu! Savaşçı dizisi 4 Mayıs salı akşamı FOX TV'de yayınlanacak! Savaşçı dizisi 27 Nisan'da final yapacak Baraj dizisinden sonraki hafta ekran macerasına başlıyor!

Ekranlarda rekorlar kıracak Savaşçı efsane sahneleriyle geliyor!

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR