Savaşçı Hangi Kanalda, Hangi Gün Başlıyor? Konusu Nedir? Savaşçı Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor 2022?

Savaşçı Hangi Kanalda, Hangi Gün Başlıyor? Konusu Nedir? Savaşçı Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor 2022?
YAYIN TARİHİ: 24.11.2021 09:31:00

Savaşçı Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor 2022? Savaşçı Hangi Kanalda, Hangi Gün Başlıyor? Konusu Nedir? Yeni sezonda tekrardan başlayıp başlamayacağına dair detaylı tartışmalar yaratan Savaşçı dizisi, seyircisine oyuncuları vasıtasıyla müjdeleri peşi sıra veriyor. 

Savaşçı Hangi Kanalda, Hangi Gün Başlıyor? 2022 Savaşçı Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor? Konusu Nedir? Gibi sorular dizinin hayranları tarafından oldukça merak ediliyor. FOX TV'nin sevilen dizisi Savaşçı merakla bekleniyor. Başlayıp, başlamayacağı tartışma yaratan dizi için 
yeni sezonda bir açıklama gelmedi. Fakat alınan bilgiler dizinin 2022 yılında başlayacağı yönünde. 

SAVAŞÇI DİZİSİ 2022 YILI YENİ SEZON NE ZAMAN, HANGİ KANALDA BAŞLIYOR?


Savaşçı dizisi 5. sezonun sonrasında yaşadığı başrol krizi sebebi ile reyting kaybının kurbanı oldu. 5. sezonunun sonucunda FOX TV ekranlarındaki yolculuğuna veda eden Savaşçı dizisi, final sahnesinde seyircisine küçük bir sürpriz yaptı. Albay Kopuz doğrultusundan seyirciye verdiği bu müjde, “Kılıç Timi bundan sonra Türkmenistan coğrafyasında da var olacak” şeklindeydi. Savaşçı dizisinin sadık takipçileri, bunu yeni bir dizinin sinyali olarak değerlendirdi.


SAVAŞÇI HANGİ KANALDA, HANGİ GÜN?


Savaşçı dizisinin vedasının sonrasında dizisinin yeni sezonda “Kılıç Timi” ile ekranlara döneceği iddia edildi. Peki, Savaşçı hangi kanalda, hangi gün başlıyor? Savaşçı dizisinin tekrardan başlayıp başlamayacağı şimdilik gözde dizinin yapım şirketi olan Limon Yapım doğrultusundan teyit edilmedi.

Fakat FOX TV ile anlaşamadığı amacıyla diziye son verilen tanınan yapım ekibinin sevilen diziyi tekrardan başlamasına sıcak baktığı öğrenildi. Tamer Karadağlı’nın konuyla alakalı imalı mesajı ise, yeni sezonda Savaşçı’nın tekrardan seyirci karşısında olacağı iddialarını güçlendirdi. Öte yandan dizinin hangi kanalda başlayacağı ya da ne zaman başlayacağı şimdilik netleşmedi.



 

SAVAŞÇI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR, KONUSU NEDİR?


Çekim alanlarının dağlık olması nedeniyle seyircisine çekim bölgelerine merak ettiren Savaşçı dizisi, hususu ve gösterişli bölgeleri ile çok beğenildi. Peki, Savaşçı dizisi nerede çekiliyor, hususu nedir? Savaşçı dizisi İç Anadolu Bölgesi’nin detaylı illerinde çekildi. Savaşçı dizisinin dağlık bölgeleri amacıyla Ankara ve Konya illerine setler kurulurken, bu sahneler dışında kalan sahneler amacıyla Eskişehir ili kullanıldı. Savaşçı dizisinin hususu ise, Türk Silahlı Kuvvetleri amacıyla da yer alan bordo bereli bir ekip olan Kılıç Timi’nin kahramanlıklarını ekrana getirdi.

SAVAŞÇI DİZİSİ OYUNCULARI 

Oyuncu kadrosunda Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi birbirinden başarılı oyuncuları barındıran diziye Furkan Ak, Yener Gürsoy, Selim Erdoğan, Emre Fakıoğlu, Orhan Gediz ve Beyza Eren dahil oluyor.





 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR