Şafak Mahmut Yazıcıoğlu İle Barışan Ece Erken Evleniyor Mu?

Şafak Mahmut Yazıcıoğlu İle Barışan Ece Erken Evleniyor Mu?
YAYIN TARİHİ: 30.03.2021 21:06:00

Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz yıl aşk yaşamaya başladığı avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile barıştı! Seren Serengil, Erken’in fotoğrafına yaptığı yorumla sinyalleri verdi. Ece Erken ve sevgilisi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu evleniyor mu?

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yasak aşkı Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Erken, evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığı haberleri sonrası canlı yayınında hüngür hüngür ağladıktan sonra önce sunduğu programdan istifa etmiş, ardından da uzun bir tatile çıkarak ilişkisinin bittiğini duyurmuştu. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla aşk yaşaması uzun süre konuşulmuş ve ardından da Mahmutyazıcıoğlu eşinden boşanmıştı. Yazıcıoğlu'nun evliliğin bitmesinin ardından zaman zaman ayrılıp barışan ikiliden yeni fotoğraf geldi. Bir dargın bir barışık ilişkilerine yeniden şans veren çiftin, evleneceği iddia edildi. Söylentiyi gündeme getiren isim ise Seren Serengil oldu. 

“SİZ AÇIKLAYIN YOKSA BEN SÖYLERİM”


Seren Serengil, sevgilisiyle ilk kez fotoğrafını yayınlayan Erken'in paylaşımına kayıtsız kalmayarak, "Evlilik tarihini açıklayın. Yoksa pazartesi ben söylerim" yorumunu yaptı. Erken ise, Serengil'in yorumuna, "Seni çok seviyoruz" yanıtıyla karşılık verdi.


NE OLMUŞTU?

Ece Erken ile evli ve iki çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun aşkı, geçtiğimiz yıl magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü sunucu, hakkında çıkan haberlerden sonra "Dokuz ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Eşiyle aynı evde yaşayan biriyle birlikte olmadım" açıklamasında bulunmuştu.

Mart 2020'de, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun o dönem eşi olan Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'in gece yarısı evinin önüne gelip araçlarına zarar verdiğini gösteren görüntüleri paylaşmıştı. Mahmutyazıcıoğlu, Erken hakkında tedbir kararı aldırdığını duyurmuştu.
Aşkını canlı yayında ilan eden ve Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkilerinin boşanma davasından sonra başladığını savunan Ece Erken, gelen tepkiler üzerine sunuculuğunu yaptığı magazin programından istifa etmişti.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR