Sadakatsiz de İnanılmaz Ayrılık! Cansu Dere Diziye Veda mı Ediyor? Sosyal Medyayı Sallayan İddia...

Sadakatsiz de İnanılmaz Ayrılık! Cansu Dere Diziye Veda mı Ediyor? Sosyal Medyayı Sallayan İddia...
YAYIN TARİHİ: 3.04.2021 18:41:00

Cansu Dere diziye veda mı ediyor? Cansu Dere Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu? Sevilen diziye kim veda ediyor?

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz de sular durulmuyor. Çarşamba günleri seyircileri ekrab başına kilitleyen dizi izlenmek rekorları kırmaya devam ediyor. Cansu Dere ve Caner Cindoruk, Melis Sezen'in baş rollerini paylaştığı dizi heyecan hız kesmeden sürüyor.

Dizi de yaşanan ayrılıkların ardından da şimdide şaşırtan büyük iddia gündemi sallamaya devam ediyor. Cansu Dere dizinin sevilen ve başrolünü paylaşan karakteri Asya diziye veda mı ediyor? İnanılmaz ayrılığın ayrıntıları...

SADAKATSİZ DE ŞOK AYRILIK!

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in başrollerinde Cansu Dere,, Melis Sezen ve Caner Cindoruk yer aldığı dizi heyecanlı bölümleri ile ekranlara kilitliyor. Dizinin her bölümde reyting rekorlarına imza atan senaryoda iddialı oyuncu kadrosunun hemen yanında ilginç bir ihanet hikayesi ekranlarda ilgi görmeye devam ediyor.

Kanal D'de Çarşamba akşamlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz dizisinin her bölümü heyecanla beklenirken, son bölümünün ardından ortaya atılan iddia duyanları şaşkına çevirdi. Gündeme bomba gibi düşen iddia araştırılmaya devam ediyor.

3 BÖLÜM SONRA VEDA MI EDİYOR?

Sosyal medyada yankı uyandırmaya devam eden iddia, Cansu Dere sadece 3 bölüm sonra ekranlara veda edecek haberleri gündemde yer almaya devam ediyor. Ayrıca yer alan iddiaya göre, diziye veda edecek sevilen ismin Cansu Dere'nin yerine ise Serenay Sarıkaya'nın geleceği ve başrolde yer alacağı da yer alan iddialar arasında. Twitter'ın gündemine bomba gibi düşen bu iddiaya göre ise birçok sosyal medya kullanıcısı yorum yaparak konu ile ilgili düşüncelerini dile getirmişlerdir.


Sosyal medyada, Cansu Dere'nin bu vedası ile ilgili dizinin sevenleri tarafından "1 Nisan şakası" olarak yorumlanmıştır.

CANSU DERE KİMDİR?

Cansu Dere 
14 Ekim 1980 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Cansu Dere ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamlamıştır. Cansu Dere 2000 yılında Kanal D'de yayınlanan Miss Turkey yarışmasının 3. güzeli olmuştur. Ardından profesyonel mankenlik yapmaya başlayan güzel oyuncu, İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nü yarıda bırakarak mankenlik mesleğine ağırlık vermiştir.

Cansu Dere, Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan ve Dilek Hanif gibi moda tasarımcılarının defilelerinde yer almıştır. ITKIB'nin tüm yurt dışı organizasyonlarında Türkiye’yi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'te çeşitli defilelere katılmıştır. Cansu Dere birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Cansu Dere, özellikle Sıla ve Eyşan rolleriyle akıllarda önemli yer tutmuştur.

CANSU DERE'NİN ROL ALDIĞI DİZİLER?

2004      Metro Palas- Nazan   Başrol

2005      Alacakaranlık- Irmak Bozoğlu (Yardımcı Karakter)

2005      Avrupa Yakası- (Konuk Oyuncu)

2005      Güz Yangını- Ceylan (Başrol)

2006- 2008 Sıla- Sıla (Başrol)

2009- 201 Ezel- Eyşan Atay (Başrol)

2010    Altın Kızlar - Ceylan-  Konuk Oyuncu

2012 - 2013 Muhteşem Yüzyıl- Firuze - Hümeyra (Yardımcı Karakter)

2016-2017 Anne- Zeynep Güneş  (Başrol)

2018  Şahsiyet- Nevra Elmas (Başrol)



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR