Rüyada Reisi cumhur Görmek Ne Demek? Dini Anlamı ve Manası

Rüyada Reisi cumhur Görmek Ne Demek? Dini Anlamı ve Manası
YAYIN TARİHİ: 24.09.2021 23:25:11

Rüyada Reisi cumhur görmek ile ilgili çeşitli açıklamalar mevcut. Rüyada Reisi cumhur görmek ne demek? Manası nedir? Rüyada Reisi cumhur görmek ne anlama gelir? Rüyada Reisi cumhur görmek iyi mi? kötü mü? hayırlı mı? Rüyada Reisi cumhur görmenin İslam dinine göre bir karşılığı var mı? Rüyada Reisi cumhur görmek geleceği nasıl etkiler. İşte rüyasında Reisi cumhur görenler için bu rüyanın anlamı, manası, açılımı ve detayları...

Rüyada Reis i Cumhur sarayına giderek onunla tanışıp konuştuğunu görmek, devlet kapılarının kendisine açık bulunduğuna, her işinde kolaylığa uğrayacağına ve eğer memursa mevkiinin yüksekçe olduğuna, tüccarsa karının artacağına, halktan biri ise işlerinde kazancının artacağına, ev kadını ise eşinin kendisine sevgi ve inancının artacağına delalet eder.

Bir baska rivayete görede: Bir kimse rüyada Cumhurbaskanını dargın görse, rüyayı görenin namaz ve ibadetinde yaptığı bid ata veya gördügü dargınlık kadar dininin bozukluğuna işarettir. Eger Cumhurbaskanı güler yüzlü ve sevinçli olarak görse, ondan emin olduğu miktarda din ve dünyaca eriseceği hayır ve yüksekliğe, ucuzluk ve bolluga ve halinin düzgün olduğuna işarettir. Bir kadının rüyada, normal olarak kendisinin olamayacağı bir mevkide bulunduğunu görmesi ölümüne işarettir. Nitekim erkeğin gördügü rüya da böyledir.

Rüyada, Cumhurbaskanı olduğunu gören kimse halkın nazarında büyütülür ve muradına kavuşur. Cumhurbaskanının kendisiyle konustuğunu gören kimse, seref ve yüksekliğe nail olur. Bazen de, eger o kimse layıksa uyanıkken Cumhurbaskani ile konusur, ya da o kimse şöhret ve nimete nail olur. Eger hapis ise, hapislikten kurtulur, fakir ise zenginlesir, tüccar ise kazanci çok olur, düsmanlik halinde ise bundan kurtulur.

Cumhurbaskanı île yemek yediğim gören kimse sereflenir ve yediği yemek miktan kurtulus ve zafere erer. Cumhurbaskani, kendisine dünya esyalanndan bir sey verdigim görse, o verdigi esyanin kiymetince serefe nail olur. Cumhurbaskaninin hasta olarak görülmesi, dinindeki hastaligina, halkina zulmetmesine ve o sene içerisinde vücudunun sihhatli olmasina isarettir. Bir kimse Cumhurbaskani ile kucaklastigini veya onunla tokalastigini ve aralarinda iyilige dair bir söz söylendigini görse, o kimsenin Cumhurbaskani veya servet sahibi birisinin yaninda halinin iyi olmasina isarettir. Cumhurbaskani ile yemek yedigini gören kimseye, yemek miktari, sultan tarafindan bir üzüntü ve keder erisir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR