RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN ile 10 GB bedava internet!

RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN ile 10 GB bedava internet!
YAYIN TARİHİ: 7.05.2021 10:43:00

Vodafone, RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN yarışması ile gerek Razaman Ayı’nızı şenlendiriyor gerek de anında 2 GB hediye internet verip, bilgisi ve hızını kanıtlayan tüm abonelerine Razaman Ayı boyunca 8 GB hediye internet veriyor.

Vodafone, RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN yarışması ile gerek Razaman Ayı’nızı şenlendiriyor gerek de anında 2 GB hediye internet verip, bilgisi ve hızını kanıtlayan tüm abonelerine Razaman Ayı boyunca 8 GB hediye internet veriyor. İşte Vodafone’un RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN yarışması ile 10 GB’ye varan hediye internet kazanmanızı sağlayacak notlarımız…

Vodafone, RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN adlı yarışmasıyla abonelerini eğlenceye boğarken
10 GB’ye varan hediye internet sağlıyor. Haberimizde siz okuyucularımız için Vodafone’un 10 GB’ye varan hediye internet oyunu RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN’ı tüm detaylarıyla değerlendirme altına aldık. İşte detaylar…

RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN ile 10 GB’ye kadar internet kazanın!

Dev telekomünikasyon şirketi Vodafone’un kamuoyuna iftiharla sunduğu RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN yarışması, “Şifreyi gir, anında RAMAZAN AYI’NA ÖZEL 2 GB KAZAN! Hızını göster, Bilgini kanıtla her ay 8 GB daha kazanma şansı yakala!” sloganıyla müşterilere sunuldu.


RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN ile 10 GB’ye varan internet nasıl kazanılır?

Vodafone, RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN yarışmasını, “RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN’a katıl, anında haftalık 2 GB internet kazan! Hızını ve bilgini göster, Ramazan’da 8 GB’ye kadar hediye internet kazanma şansını kaçırma” mottosuyla sundu. Vodafone’un iftiharla sunduğu kampanyası adından da anlaşılacağı gibi RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN yarışması ile hediye internetinizi zamanla yarışarak kazanabilirsiniz. Yarışmaya katıldığınız anda kazanacağınız 2 GB üzerine hızınızı ve bilginizi gösterdiğiniz vakit Ramazan’da 8 GB internet kazanma fırsatına yaklaşabilirsiniz.

RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN yarışmasına nasıl katılınır?

RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN yarışmasına katılmak çok kolay. Vodafone’un eğlenceli yarışmasıyla 10 GB’ye kadar internet kazanmak için Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yapmalı ve uygulamanın hikâye sunumu bölümünden RAMAZAN’DA HIZLA KAZAN’a tıklayıp “Hemen İncele” sekmesine giriş yapmalısınız.

Bu işlemi yaptıktan sonra karşınıza bir bilgilendirme ekranı çıkacak ve aşağıda kalan kısma telefon numaranızı girmeniz istenecektir. Telefon numaranızı girmenizin hemen ardından “Cep Şifremi Gönder” butonuna tıklayıp telefonunuza gelen şifreyi karşınıza çıkan pencereye girmeniz gerekecektir. Vodafone’un 10 GB’ye varan internet kampanyası oyunu ile gerek internete gerek de eğlenceye doymak için sadece 39 TL ödeme yapmanız gerekiyor.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR