QNB Finansbank'tan Yılın En Büyük Kampanyası Başladı, 100.000 TL Ödenecek

QNB Finansbank'tan Yılın En Büyük Kampanyası Başladı, 100.000 TL Ödenecek
YAYIN TARİHİ: 13.08.2021 17:39:00

QNB Finansbank'tan Yılın En Büyük Kampanyası Başladı, 100.000 TL Ödenecek. 100.000 TL'ye kadar kredi kampanyasına nasıl katılırsınız belli oldu. İşte detaylar...

Finansbank üzerinden yeni bir kredi kampanyası duyurusu yapıldı. QNB Finansbank, müşterilerini artık 100000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullandıracak. 100000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapacak olan müşterilerin belirli şartlar uygun olması durumunda düşük faiz oranlarıyla bu bankadan istedikleri gibi kredi kullanabilecekler. Üstelik 100000 TL kredi kullandığınızda, diğer bankadaki olan borçlarınızı kapatabileceksiniz. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler için yapılan bu kredi kampanyasında banka, bugünden itibaren yapılacak olan başvurularda 100000 TL'ye kadar hemen sonuç verecek. 100 bin TL'ye kadar onay almak istiyorsanız, banka kredi notunuzun yüksek olması ve diğer bankalarda da borcunuzun olmaması gerekiyor. Banka kredi başvurularında, SMS ile işlem yapabildiği gibi, ayrıca internet üzerinden ve müşteri hizmetleri numarası üzerinden de kredi başvurusu olacak. 

QNB Finansbank kredi başvurusu şartları nelerdir? 

100000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler banka kredi politikalarına uygun olması gerekiyor. QNB Finansbank'ın yapmış olduğu bu yeni kredi kampanyasında 100000 TL kredi kullanmak istiyorsanız, başvuru şartlarını da incelemeniz gerekiyor. 18 yaşından büyük olan ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişiler, Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi için başvuruda bulunabilirler. Banka, siz kredi başvurusu yaptığınız zaman TC kimlik numaranız üzerinden sizin kredi sicilinizi sorgulayacaktır. Banka kredi sicili ve banka kredi notu uygun olan kişiler kredilerini hemen kullanabilirler. Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin diğer bankalarda ödemekte olduğu kredi ve kredi kartı borçları varsa bu kredi ve kredi kartı borçlarında herhangi bir gecikme olmaması da önemlidir. 



Kredi başvurusu nasıl yapılacak?

İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler, 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa, SMS atabilirler. Cep telefonlarınızın mesaj kısmına girerek TC kimlik numaranızı yazınız ve 50 30 numarasına gönderiniz. 5 dakika içerisinde sizlere kredi sonucu gelecek ve onaylanan kredinizi hemen banka hesabınıza atabileceksiniz. 100.000 TL ye kadar onaylanacak olan bu kredilerde, sizin kredi notumuza göre, belirli bir limit belirtebilecek ve bu limite kadar kredinizi kimlikle kullanabileceksiniz. 

Sms atarak, kredi başvurusu yapacak olan kişiler, 100000 TL'ye kadar kredi onayı aldıklarında bu kredilere kimlikleriyle birlikte banka şubelerinden kullanabilecekler. Eğer SMS ile kredi başvurusu yapamadıysanız internet sitesine girerek buradan ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurabilirsiniz. 36 ay vadeye kadar ve ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli kredileri, dilerseniz en yakın Finansbank şubesinden kimliğinizle başvuru yaparak alabilirsiniz, bankanın, güncel faiz oranlarını ve kredi kampanyalarını resmi internet sitesinden öğrenebilirsiniz. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR