QNB Finansbank'tan Karşılıksız Nakit Para! En Az 1.450 TL, En Fazla 2.200 TL Ödeme Yapılacak!

QNB Finansbank'tan Karşılıksız Nakit Para! En Az 1.450 TL, En Fazla 2.200 TL Ödeme Yapılacak!
YAYIN TARİHİ: 21.01.2022 11:22:00

2022 yılının ilk ayını geri de bırakacağımız şu günlerde bankalar tarafından emekli vatandaşlara mest eden haberler gelmeye devam ediyor. Bankalar, emekli müşterilerini çoğaltmak adına çıtayı adeta arşa yükseltti. Maaşlarını hangi bankaya taşıyacakları konusu ile ilgili kararsız kalan emekli vatandaşlar bağlamında bankaların özel tekliflerini haberimizde veriyoruz. Günümüz haberimizde QNB Finansbank’ın emeklilere özel kapsamlı emeklilik paketinden söz edeceğiz.

QNB Finansbank bağlamında emekli maaş promosyon oranları açıklanmaya devam ediyor. Bu anlamda hangi emeklilere ne kadar emekli maaş promosyonu ödemesi uygulanacağı açıklandı. İşte emeklilere yapılacak nakit ödemeler... QNB Finansbank, emekli maaş müşterisini fazlalaştırma bağlamında en istekli banka olma konumundadır. Finansbank'a baktığımız zamanda 3 senelik söz vermeleri durumunda. Emekli ödenekleri 1.450 TL’den başlayacak. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de



Promosyon Ödemeleri

Emekli maaşınızı QNB Finansbank’tan alarak 2.200 TL 'ye kadar promosyon kazanabilirsiniz!

Promosyon ödemesi aşağıda belirti edilen emekli maaş tutar Aralıkları öneme alınarak yapılacak; 3 aylık ödenen maaşlar için; aylık ortalama maaş tutarına göre promosyon tutarı belirlenecektir.

Aylık 1.499 TL altında maaş alanlara 1450 TL,

Aylık 1.500 TL ile 2.499 TL arasında maaş alanlara 1850 TL,

2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 2.200 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır.




Finansbank bağlamında emekli maaşı promosyon ödemeleri geçtiğimiz senelere oranlara artış sağlamış durumda. Emekli maaşı 2.000 TL üzerinde olanlar, maaş taşıma müracaatı yapıp emekli maaşlarını 3 sene süresince QNB Finansbank’tan alacaklarını taahhüt etmeleri halinde 1.450 TL promosyon ödemesi alacak.

Emeklilerin büyük bir kısmının aldığı maaş tutarı 2.000 TL ile 2.750 TL arasında yer alıyor. Bu Aralıkta maaş alan emeklilere QNB Finansbank bağlamında 3 sene amacıyla bir defada 1.800 TL ödenek ayrıldı. Yeni zamlarla birlikte maaş tutarı 2.500 TL üzerinde olanlara 2.200 TL verilecek. 



Emekli maaş taşıma işlemleriniz sonuucnda kullanabileceğiniz çok sayıda platform varken direkt olarak 0850 222 0 900 numaralı QNB Finansbank etkileşim merkezini arayarak maaşınızı en yalın şekilde taşıyabilirsiniz.

QNB Finansbank’ın emekli maaş müşterileri, şubede ve davet merkezinde öncelikli prosedür yapma hakkına sahip olurken dijital kanallar üzerinden bedava para transferi, fatura ve kredi kartı ödemesi de yapabiliyor. Hem de banka doğrultusundan tahsis edilecek aidatsız kredi kartı ile birlikte harcamalarınızı kredi kartınızla yapar iken ek bir masrafa katlanmanız gerekmiyor.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR