QNB Finansbank ve İş Bankası ev ipotekli ihtiyaç kredisi başvurusu başladı, Evi olanlar alabilecek

QNB Finansbank ve İş Bankası ev ipotekli ihtiyaç kredisi başvurusu başladı, Evi olanlar alabilecek
YAYIN TARİHİ: 18.08.2021 14:33:00

QNB Finansbank ve İş Bankası ev ipotekli ihtiyaç kredisi başvurusu başladı. QNB Finansbank ve İş Bankası üzerinden 100 bin TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız ev ipotekli kredi başvurusu yapabilirsiniz.

İhtiyaç kredilerinde bankalar kredi limiti yetmeyen müşterilere ipotek karşılığı kredi vermektedir. Sizlerde ipotek karşılığı destek kredisi almak istiyorsanız QNB Finansbank ve İş Bankası üzerinden ipotek karşılığı kredi kampanyasına katılabilirsiniz. QNB Finansbank ve İş Bankası üzerinden alacağınız bu krediler de vereceğiniz ipoteğin taşınmaz bir mülk olması gerekiyor.

Ev ipoteği bu yüzden bu bankalar için en tercih edilen ipotek modelidir. Evin ipoteğin ekspertiz değerinin %50sine kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Alacağınız ihtiyaç kredilerinde 36 ay vade yapabiliyorsunuz. Şimdi sizlere kredi başvurusu nasıl yapılır bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

QNB Finansbank ev ipotekli ihtiyaç kredisi başvurusu

Ev ipoteği vererek kredi kullanmak istiyorsanız QNB Finansbank şubesine kimlik gelir belgesi ve ipotek vereceğiniz evin tapu belgeleri ile birlikte gitmeniz gerekiyor. Kredi başvurusunda banka şubesinden yapacaksınız, Kredi başvurunuz onaylandıktan sonra verdiğiniz ipotekli eve banka ekspertiz gönderecektir. Ekspertiz ücretini de siz ödeyeceksiniz. Ekspertiz gönderildikten sonra ekspertiz değerinin %50 sine kadar kredi kullanacaksınız. 300 bin tl değerinde bir ipoteğinin varsa 150 bin TL ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz. 150 bin TL ihtiyaç kredisi kullanabilmeniz için ayrıca bu krediyi ödeyebilecek bir gelir belgenizin de olması gerekiyor.



QNB Finansbank üzerinden 100.000 TL üzerinde kredilerinizi ev ipotekli olarak kullanabiliyorsunuz. İhtiyaç Kredisi olarak kullanmak istiyorsanız bankaya SMS atarak ne kadar onay olacağınızı görebilirsiniz. 100.000 TL ye kadar olan kredilerde TC. kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj atarak kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz.

İş Bankası ev ipotekli ihtiyaç kredisi başvurusu

İş Bankası üzerinden ev ipotekli ihtiyaç kredisi başvurusu yapılmaktadır. 100.000 TL üzerinde bir kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız İş Bankası şubelerine giderek kimliğiniz gelir belgenizde ipotek edeceğiniz evin tapu belgesi ile birlikte kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

100.000 TL üzerinde bir kredi kampanyasına katılmak isteyen müşteriler 36 ay vadeye kadar bu kredilerine kullanabiliyorlar. 3 ay ertelemeli verilen kredilerde müşterilere özel olarak yapılan faiz oranları ile birlikte kredi kullanırsınız. Verdiğiniz ipoteğin ekspertiz değerinin %50 si ne kadar İş Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi almanız mümkündür. Emekli olan kişilerin emekli maaşlarına bu bankadan alınması şartı vardır.

Çalışan kişilerin ise en az 3 aylık sigortalarının yatmış olması gerekiyor. Özellikle bu bankadan maaş alarak çalışan biriyseniz daha düşük faiz oranları ile birlikte kredi kullanabilirsiniz. İhtiyacınız 100.000 TL'ye kadar ise ve bankaya gitmeden kredi kullanmak istiyorsanız ipotek vermeden de işlemlerinizi İşCep uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. İş Cep uygulamasına girdikten sonra krediler bölümünden hızlı kredi seçeneğini seçerek 100.000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapabilir, onaylanan kredinizi de hemen hesaba atabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR