QNB Finansbank, TEB ve Akbank 25000 TL'ye Kadar Verecekleri İhtiyaç Kredilerinde SMS Atarak Ödeyecek

QNB Finansbank, TEB ve Akbank 25000 TL'ye Kadar Verecekleri İhtiyaç Kredilerinde SMS Atarak Ödeyecek
YAYIN TARİHİ: 20.08.2021 09:24:00

QNB Finansbank, TEB ve Akbank 25000 TL'ye Kadar Verecekleri İhtiyaç Kredilerinde SMS Atarak Ödeyecek. Son dakika kampanyası duyuruldu. İşte detaylar...

25000 TL SMS kredi başvurusu yapmak istiyorsanız ilk olarak bankaların politikalarına uygun müşteri grubunda olmanız gerekiyor. Bugün bankalar için geçerli olan, bankalarda kredi notunuz yüksek ise kredi onayı alabiliyorsunuz. Size en yakın banka şubesine gittiğiniz zaman ve internet üzerinden başvuru yaptığınız zaman da aynı sistem üzerinden sorgulama yapılmaktadır. SMS ile kredi başvurusu yapan kişilerde otomatik onay alacakları için bu sistemden geçmeleri gerekiyor. Kredi notu 1200 ve üzerinde olan müşteriler bankalardan bu kredileri kullanabilirler.

QNB Finansbank SMS ile 25000 TL Anında onay veriyor

QNB Finansbank üzerinden sms ile 25000 TL onay alırsınız 36 ay vadeye kadar işlem yapabilirsiniz. Size en uygun banka olan QNB Finansbank 36 ay vadeye kadar sizleri hızlı bir şekilde kredi vermektedir. Kredi başvurusu onay alan müşteriler ise en yakın banka şubesinden SMS ile onayladıkları kredileri kimlikleri ile birlikte kullanabileceklerdir. QNB Finansbank uygun faiz oranları ile kredi verirken ayrıca kişilerin kredi notuna göre de faiz oranı uygulayan bankaların başında gelmektedir. Sizlerde 25000 TL kredi almak istiyorsanız QNB Finansbank üzerinden kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Kredi başvurusu için TC kimlik numaranızı 50 30 numarasına göndermeniz yeterlidir. Bu şekilde yaptığınız kredi başvurularında 5 dakika içerisinde sonuç alabileceksiniz.

TEB Bankası sms ile 25000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu

ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler, TEB Bankası üzerinden de SMS atarak 25 bin TL'ye kadar onay alabilmektedirler. SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyen kişilerin 25000 TL kredi başvurusunda TC kimlik numaralarını 44 66 numarasına göndermeleri yeterli olacaktır.  Kredi başvurusu yaptıktan sonra 10 dakika içerisinde size kredi sonucu mesaj atılan cep telefonuna gelir. Bu kredi sonucu eğer olumlu olursa bir limit yazar. Bu limite kadar olan kredi en yakın TEB Bankası şubesinden sadece kimliğimizdir beraber alabilirsiniz.

Akbank 25000 TL SMS kredi başvurusu nasıl yapılır?

Akbank üzerinden de 25000 TL kredi onayı mesaj atılarak verilmektedir. SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyen müşteriler 36 ay vadeye kadar Akbank üzerinden bu kredileri hızlı bir şekilde kullanabileceklerdir. Akbank SMS ile kredi başvurusu yaptığınız zaman banka sizlere hızlı bir şekilde onay verir. 25000 TL SMS kredi başvurusu yapmak için Kredi yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı 44 25 numarasına gönderin. Bu mesajı gönderme sonrasında size sonuç gelir. Onaylanan kredinizi bankadan şubelerinden veya internet bankacılığı kullanıyorsanız Akbank Direkt uygulaması üzerinden kullanabilirsiniz. Krediler de 36 ay vade yapıldığı gibi ilk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme yapma imkanı da bulunmaktadır. Akbank kredi başvurusunda bulunan kişiler eğer banka şubelerine davet alırsa gelir belgeniz ile birlikte şubeleri ziyaret etmeniz gerekiyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR