QNB Finansbank Müjdeyi Verdi, Artık İhtiyacınız Olduğunda Bankaya Gitmenize Gerek Kalmayacak

QNB Finansbank Müjdeyi Verdi, Artık İhtiyacınız Olduğunda Bankaya Gitmenize Gerek Kalmayacak
YAYIN TARİHİ: 18.08.2021 14:25:00

QNB Finansbank müjdeyi verdi. Bankaya gitmeden ihtiyaç kredisi kullandırılıyor. Online ihtiyaç kredisi başvurusu QNB Finansbank üzerinden nasıl yapılır? Sizlere yazımızda QNB Finansbank'ın verdiği bu kredi kampanyası hakkında detaylı bilgiler vermek istiyoruz.

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler şartlara uygun olmaları durumunda kredilerini anında hesaplarına atabilmektedirler. Bu kredilere QNB Finansbank'ta kampanya yaparak destek vermektedir. Sizlerde eğer QNB Finansbank üzerinden kredi başvurusu yapacaksınız ve bankaya gitmeden bu krediyi kullanmak istiyorsanız bankada bir hesabınızın olması ve bu hesaba bağlı bir internet bankacılığı şifrenizin olması gerekmektedir. İnternet bankacılığı şifreniz ile birlikte kredi başvurusu yaptıktan sonra kredinizi 36 ay vadeye kadar kullanırsınız.

Kredi kullanabilmeniz için de ayrıca bankanın sizden istediği bazı politikalar vardır. Bu politikalara uygun müşteri olmanız durumunda kredi onayı alabilir ve şubesiz bankacılık kredisinden yararlanabilirsiniz. QNB Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşterilerin 18 yaşından büyük ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor. 1300 ve üzerinde bir kredi notunuz varsa online olarak kredi onayı alabileceksiniz diğer bankalardaki ödemelerinizi de sıkıntı olmaması ve çok başvuru olmaması durumunda QNB Finansbank ihtiyaç kredisi vermektedir.

QNB Finansbank kredi başvurusu nasıl yapılır?

Kredi başvurusu yapacak olan kişiler QNB Finansbank üzerinden hızlı bir şekilde onay olabilmektedirler. Sizler de eğer kredi başvurusu yaparak ne kadar onay aldığınızı merak ediyorsanız SMS atabilirsiniz TC kimlik numaranızı 50/30 numarasına mesaj atarak gönderirseniz QNB Finansbank kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Banka 50.000 TL ile 100 bin TL arasında müşterilere kredi değerlendirmesini SMS ile yapmaktadır.

SMS ile kredi başvurusu yaptıktan sonra 5 dakika içerisinde sizlere sonuç gelir ve bu sonuca göre kredinizi anında kullanırsınız. Kredi sonucu uygun olan kişiler kredilerine hemen alabileceklerdir. Uygun faiz oranları ile birlikte alacağınız bu onayları şartlara uygun olan müşterilerin kredilerini hızlı bir şekilde kullanacaklarını da söylemek istiyoruz. QNB Finansbank 50 30 SMS numarası ile birlikte alacağınız bu kredileri ayrıca internet bankacılığı ve internet sitesi üzerinden kullanabiliyorsunuz. Özellikle bankada hesabınız varsa QNB Finansbank kredisini internet bankacılığına girerek hemen kredi başvurusu yapabilir ve onaylanan kredi nasıl hesabınıza atabilirsiniz. Bu şekilde banka online kredi vererek bankaya gitmeden işlem yapan bankalar arasında kendini göstermektedir.


Ayrıca QNB Finansbank'ın şubelerine gittiğiniz zaman gişelerden veya bireysel müşteri temsilcisi üzerinden de sadece kimliğinizi vererek kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Banka şubesinden yapacağınız Kredi başvurularında onay alırsanız da hemen aynı dakika içerisinde kredi kullanırsınız. Emekli olan kişilerin de emekli maaşlarına bu bankaya taşımaları durumunda QNB Finansbank hızlı bir şekilde onay vermektedir. Detaylı bilgi için QNB Finansbank'ın resmi internet sitesine girebilir veya size en yakın QNB Finansbank şubesine giderek bireysel müşteri temsilcisinden destek alarak işlem yapabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR