QNB Finansbank Maaşınızın 40 Katına Kadar Kredi Vereceğini Duyurdu

QNB Finansbank Maaşınızın 40 Katına Kadar Kredi Vereceğini Duyurdu
YAYIN TARİHİ: 11.09.2021 12:32:00

QNB Finansbank Maaşınızın 40 Katına Kadar Kredi Vereceğini Duyurdu... Son dakika kampanyası umut oldu... İşte detaylar...

Finansbank düşük faiz oranları ile maaşın 40 katına kadar kredi kampanyası başlattı. Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler Kredi ihtiyacı olması durumunda Bu bankanın Son Dakika yapmış olduğu kampanyasına katılarak maaşlarının 40 katına kadar ihtiyaç kredisi kullanabilir. Finansbank son zamanlarda yapmış olduğu kredi kampanyaları ile oldukça adından söz ettiren bir banka oluyor. 40 katı kredi kampanyası haricinde banka düşük faiz oranları ile SMS kredisi internet kredisi gibi birçok kredi kampanyası ile en çok başvuru alan bankalar arasında gösteriliyor. Bankalar aracılığı ile ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız Finansbank aradığınız banka olabilir. 10.000 TL ve üzerinde de yüksekliklerde kredi kullandıran bu banka, vermiş olduğu krediler de kendi politikalarına uygun olan kişilere onay vermektedir.


Finansbank üzerinden maaşın 40 katı kadar kredi başvurusu nasıl yapılır?

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler Finansbank üzerinden maaşını 40 katına kadar ihtiyaç kredisini banka şubelerinden alabiliyor. size en yakın Finansbank şubesine giderek banka üzerinden kimliğinizi verip maaşınızı söyledikten sonra bu maaşınızın 40 katına kadar kredi kullanabilirsiniz. 250 bin TL'ye kadar üst limit veren Bu banka 100.000 TL ye kadar olan kredilerde ise şube yetkisinin de onay verecektir. 


Finansbank şubeleri ne gidecek zamanı olmayan kişiler ise bankanın sms kredi servisini kullanarak ne kadar kredi onayı aldıklarını görebilirler. t.c. kimlik numaranızı 5030 numarasına mesaj olarak gönderirseniz Bu banka üzerinden hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapmış olacak 5 dakikada  ne kadar kredi onayı aldığınızı göreceksiniz.

Finansbank maaşın 40 katına kadar kredi ayrıca emekli olan kişilere de yapılan bir kampanyadır. Emekli maaşınızı Bu banka üzerinden alıyorsanız hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilir emekli maaşının üzerinden 40 katına kadar kredi kullanabilirsiniz. Finansbank vermiş olduğu bu kredilerde 36 ay vadeye kadar işlem yaparken ilk taksit ödemelerinde de 3 ay erteleme ile kredi imkanı sağlayan bankaların başında gelmektedir. Düşük faiz oranları ile kredi kullanmak istiyorsunuz ya bankadan diğer kampanyalar ne göz atmak istiyorsanız resmi internet sitesine girerek buradan işlem yapabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR