QNB Finansbank kredi notuna göre, 60000 TL ihtiyaç kredisi veriyor

QNB Finansbank kredi notuna göre, 60000 TL ihtiyaç kredisi veriyor
YAYIN TARİHİ: 10.08.2021 20:54:00

QNB Finansbank kredi notuna göre, 60000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. Banka açıklama yaptı ve hemen onay vereceğini duyurdu. İşte detaylar...

60000 TL kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, bankalar sizin kredi notumuza göre, onay verecektir. QNB Finansbank'ta kişilerin kredi notuna göre, hem onay verecek hem de faiz oranlarını, sizin puanınıza göre değerlendirilecektir. Kredi kullanmak isteyen kişilerin kredi notu yüksek olması durumunda bankalar üzerinden hızlı bir şekilde onay alabiliyor.

Kredi notu düşük olan kişiler ise QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi başvurusu yaparsa, onay alamazlar. Banka en az 1200 ve üzerinde kredi puanı olan kişilere ihtiyaç kredisi imkanı sağlamaktadır. Kredi sonucu uygun olan kişilerde, ister bankadan isterse de internet bankacılığı üzerinden 60000 TL'ye kadar kredilerini kullanabilirler. 

QNB Finansbank kredi başvurusu nasıl yapılır?

Bu banka üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilere SMS atarak hemen ne kadar onay alacaklarını görebilirler. Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek buraya TC kimlik numaranızı yazıp, bu mesajı 5030 numarasına gönderirseniz kredi başvurunuzu yapmış olacaksınız. Cep telefonumuz üzerinde, attığınız mesaj sonrasında banka, sizleri anında kredi sonucunu verecektir. Kredi sonucu uygun olan kişiler en yakın banka şubesinden onaylanan tutar kadar kredilerini kullanabilirler. 



ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınız zaman banka 60000 TL'ye kadar değerlendirme yapacaktır. Bu kredilerde ilk taksit ödemenizde de 3 ay erteleme yapma imkanı, toplamda da 36 ay vadeyle kredi kullanma imkanımız bulunmaktadır. QNB Finansbank üzerinden SMS ile kredi başvurusu yaptığınız zaman eğer onay alamıyorsanız neden onay alamayacağınızı mesajı da sizlere gelir. Kredi sonucu uygun olan kişiler ise banka şubeleri haricinde, bankanın internet bankacılığını kullanarak da ihtiyaç kredilerini hemen kullanarak hesaplarına atabilirler.

QNB Finansbank 60.000 TL üzerinde kredi başvurusu nasıl yapılır?

Finansbank üzerinden 60000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz eğer kredi notunuz yüksekse, yaptığınız başvurularda banka, sizleri daha yüksek limitlerde kredi onayı vermektedir, kredi başvurusu için ayrıca banka şubelerini kullanabilirsiniz. Size en yakın Finansbank şubesine giderek, kimliğinizi ve gelir belgenizi verdikten sonra bu banka üzerinden 60000 TL'ye kadar ve üzerinde kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Emekli olan kişiler, çalışan kişiler ve devlet memuru olan kişiler bireysel kredilerini bu şekilde kullanabilir. Özellikle emekli olan kişiler emekli maaşlarını bu bankaya taşıyarak daha yüksek limitlerde kredi kullanabiliyor. Emekli olan kişilerin ve çalışan kişilerin yüksek limitli kredi onayı almaları durumunda banka, kişilere borç kapatma kredisi de verecektir. Bu verilen borç kapatma kredilerinde 36 ay vadeye kadar verilmektedir. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçları hesaplanarak, bu krediler kullanılmaktadır. Bu şekilde tek bir bankaya ödeme yapacaksınız...

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR