QNB Finansbank Emekliye Son Dakika Müjdesi Verdi, Hesaplarına 50.000 TL Yatıracak

QNB Finansbank Emekliye Son Dakika Müjdesi Verdi, Hesaplarına 50.000 TL Yatıracak
YAYIN TARİHİ: 8.09.2021 12:08:00

QNB Finansbank Emekliye Son Dakika Müjdesi Verdi, Hesaplarına 50.000 TL Yatıracak. Bankadan yapılan açıklama ile birlikte, son dakika emekli kredi kampanyası başladı...

QNB Finansbank emekli olan kişilere 50.000 TL hesaplara yatırıyor. QNB Finansbank üzerinden emekli olan kişilere 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi kampanyası yapılıyor. Sizlerde banka üzerinden emekli maaşı alıyorsanız kredi başvurusu yapabilirsiniz. 50.000 TL'ye kadar emekli kredisi kullanmak isteyen kişiler düşük faiz oranları ile birlikte Kredi kampanyasına katılabilir banka şubelerine gitmeden Kredi başvurularını yapabilirler. Banka yayınladığı bu Kredi kampanyasında banka kredi politikalarına uygun olan tüm emeklilere yaş sınırı olmadan Kredi vereceğini duyurdu. 65 yaş ve üzerinde olan emeklilerin emekli maaşları Finansbank üzerinde olması şartı vardır. Ayrıca bu kişilerin hayat sigortası yaptırması da zorunludur. Hayat sigortası kişilere yaşlarına ve sağlık durumlarına göre değişmektedir.

50.000 TL emekli kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Finansbank üzerinden emekli olan kişilere 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu banka şubelerinden yapılabiliyor. Size en yakın banka şubesine sadece kimliğiniz ile birlikte giderek isterseniz bireysel müşteri temsilcisi üzerinden isterseniz de bankanın gişe personeli yardımıyla ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. Emekli maaşınıza göre verilecek 50.000 TL kredi lerde 36 ay vade ve 90 gün ertelemeli Kredi kullanabilirsiniz. Bu bankadan emekli maaşı alan veya bu bankada hesabı olan kişiler ise emekli kredilerini banka şubelerine gitmeden de yapabiliyorlar.



SMS ile emekli kredisi başvurusu

Cep telefonunuzu mesaj kısmına girerek SMS atarak hemen 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyorsunuz. QNB Finansbank üzerinden verilen ve 50.000 TL'ye kadar onaylanan bu krediler başvuru yapmak için t.c. kimlik numaranızı 5030 numarasına mesaj olarak göndermeniz yeterli olacaktır. Mesajı gönderdikten 5 dakika sonra sizlere kredi sonucu gelecek onaylanan kredi ne kadar olduğu ve hangi faiz oranları ile bu krediyi kullanacağınız mesajda gösterilecektir. Eğer kabul ediyorsanız size en yakın banka şubesine giderek bu krediyi kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank üzerinden ayrıca online olarak da ihtiyaç kredisi kullanılıyor. QNB Finansbank mobil uygulamasına girerek 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli online ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilir, onay almamız ile birlikte banka şubelerine gitmeden Finansbank hesabınıza bu parayı aktarabilirsiniz. 50.000 TL'ye kadar emekli kredilerinde daha önce bu bankadan kredi alan ve düzenli ödeyen kişilere 100.000 TL'ye kadar da Kredi limiti açılmaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR