QNB Finansbank, Denizbank ve Odeabank üzerinden 50.000 TL kredi kampanyası başladı

QNB Finansbank, Denizbank ve Odeabank üzerinden 50.000 TL kredi kampanyası başladı
YAYIN TARİHİ: 24.08.2021 11:20:00

QNB Finansbank, Denizbank ve Odeabank üzerinden 50.000 TL kredi kampanyası başladı. İşte bankaların yaptığı kredi kampanyası ve detaylar...

QNB Finansbank, Denizbank ve Odeabank üzerinden 50.000 TL kredi kampanyası başladı. Bankaya gitmeden kredi başvurusu yapabilirsiniz. 3 banka üzerinden 50.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır? Sizlere bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Alacağınız kredilerde de şimdi alıp 3 ay sonra ödemeye başlayacaksınız.

50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler QNB Finansbank, Denizbank ve Odeabank üzerinden bu kredileri hızlı bir şekilde kullanabilir. Banka politikalarına uygun olmanız durumunda bu üç banka üzerinden kredi başvurunuz yapabiliyorsunuz. Kredi başvurusu yapmadan önce ilk olarak kredi puanımızı bilmeniz gerekiyor.

Daha önce bankalarda bir çalışmanızın olması kredi veya kredi kartı kullanmış olmanız bu kullanımlarında da düzenli ödemeler yapmış olmanız gerekmektedir. Bankalardaki kredi puanı da en az 1300 ve üzerinde ise bu 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunduğunuzda onay alabilirsiniz. Üstelik kredileri banka hesabınıza olması durumundan şubeye gitmeden de kullanabiliyorsunuz. Şimdi sizlere QNB Finansbank, Denizbank ve Odeabank hızlı bir şekilde nasıl onay verdiğinde bahsedelim.

QNB Finansbank 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Bankanın en çok tercih edilen kredi başvuru yöntemlerinden bir tanesi internet sitesi üzerinden ve SMS atılarak yapılan kredi başvuru yöntemleridir. Sms kredi ile birlikte hemen ne kadar onay alacağınızı cep telefonunuza gelen mesaj ile öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun üzerinden atacağınız bu mesaj ile birlikte 36 ay vadeye kadar kredinizi kullanabiliyorsunuz. 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu için TC kimlik numaranızı 50 30 a mesaj atarak göndermeniz yeterlidir. Bu şekilde mesaj atıp kredi başvurusunda bulunabilir. Sonucu olumlu olursa da bu kredi en yakın banka şubesinden sadece kimlikle kullanabilirsiniz. Ayrıca İnternet Bankacılığı kullanıyorsanız internet bankacılığı üzerinden de kredi kullanmanız mümkündür.

Denizbank 50.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu

50.000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen kişiler Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilir. Banka hızlı bir şekilde kredi başvurusu yaptırıyor ve anında onay veriyor. Kredi sonucu olumlu olan kişiler kimlikleri ile birlikte kredilerini kullanabilirler. Kredi başvurusu için bankanın resmi internet sitesine girerek buradaki ihtiyaç kredisi başvurusu formunu doldurabilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuzdan mesaj atarak da Denizbank'tan kredi başvurusu yapmanız mümkündür. Kredim yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazdıktan sonra bu mesajı 32 80'e gönderin. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacak ve onaylanan mesaj cep telefonuna gelecektir onaylı olan mesaj ile birlikte en yakın banka şubesinden kredinizi kullanabilirsiniz.

Odeabank 50.000 TL kredi başvurusu

Odeabank da 50.000 TL'ye kadar yeni kredi kampanyası başlattı. Kredi başvurusunu banka şubesinden ve bankanın internet bankacılığı üzerinden yapabiliyorsunuz. Odeabank daha önceleri SMS ile birlikte bu limitlerde kredi veriyordu. Şu an için böyle bir kredi kampanyası yoktur. 50.000 TL kredi kullanmak isteyen kişiler daha önce bu bankadan bir kredi veya kredi kartı kullandıysa internet bankacılığına girerek kredi başvurusunda bulunabilir. Banka müşterisi değilseniz de en yakın Odeabank şubesine giderek sadece kimliğinizle kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR