QNB Finansbank Daha Önce Kredi Almayanlara 10.000 TL Vereceğini Duyurdu

QNB Finansbank Daha Önce Kredi Almayanlara 10.000 TL Vereceğini Duyurdu
YAYIN TARİHİ: 7.09.2021 08:37:00

QNB Finansbank Daha Önce Kredi Almayanlara 10.000 TL Vereceğini Duyurdu. Son dakika olarak verilen bu kredi haberinde anında işlem yapılacak. İşte detaylar...

QNB Finansbank yapmış olduğu kampanya ile birlikte 10.000 TL'ye kadar hızlı bir şekilde kredi onayı vereceğini duyurdu. 10.000 TL kredi almak isteyen kişiler özellikle bu bankanın müşterisi ise düşük faiz oranlarından yararlanacak. Banka resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu duyuru ile birlikte QnB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan müşterilere nasıl başvuru yapacakları hakkında bir belge yayınladı.

10.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu olan müşterilere 36 ay vadeye kadar verip taksit ödemelerinde de 3 ay erteleme yapma imkanı sunulmaktadır. 10.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler kredi notu 1200 ve üzerinde olması durumunda bu banka üzerinden hemen onay alabilirler. Finansbank yapmış olduğu bu kampanyada özellikle acil ihtiyacı olan ve kendi bankasından maaş alan veya hesabı olan kişilere hızlı bir şekilde Kredi onay verecek.


10.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılıyor?

Cep telefonunuzun mesaj kısmına girelim t.c. kimlik numaranızı yazıp bu mesajı 5030 numarasına gönderirseniz 5 dakika içerisinde bu banka üzerinden ne kadar kredi onayı aldığınızı görebileceksiniz. QNB Finansbank üzerinden 10 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapan kişiler hızlı bir şekilde bu banka üzerinden kredilerine kullanabilir. Onaylanan kredilerinde hemen istedikleri zaman banka şubelerinden çekebilirler. QNB Finansbank'ın mobil uygulamasını kullanan kişiler ise banka şubelerine gitmeden hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabiliyor. Bu şekilde yapmış olduğunuz Kredi başvurularında banka hızlı bir şekilde sonuç verecek ve online olarak sizin hesabınıza onaylanan tutar kadar kredinizi atacaktır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR