QNB Finansbank 3 ay ertelemeli 33000 TL SMS Kredi kampanyası başlattı

QNB Finansbank 3 ay ertelemeli 33000 TL SMS Kredi kampanyası başlattı
YAYIN TARİHİ: 7.08.2021 16:23:00

QNB Finansbank 3 ay ertelemeli 33000 TL SMS Kredi kampanyası başlattı. Hemen onay alacağınız bu kredilerde düşük faizli işlem yapılacak. İşte detaylar...

QNB Finansbank 3 ay ertelemeli 33000 TL SMS Kredi kampanyası başlattı. QNB Finansbank 3 ay ertelemeli 33000 TL SMS Kredi Başvurusu Nasıl yapılır? Sizlere bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler, 33000 TL'ye kadar kredi onayı almak istiyorlarsa, okuyan biri Finansbank, üzerinden 3 ay ertelemeli 33000 TL'ye kadar SMS başvurusu yaparak, kredi kullanabilir.

33000 TL'ye kadar kredi onayı almak istiyorsanız, bankadan kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Kredi notu yüksek olması demek, diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı ödemelerinizi, Güncel gününde yapmamız gerekiyor. Diğer bankalarda sıkıntınız varsa, kredi notunuz düşük olur ve bankalardan kredi onayı alamazsınız.


QNB Finansbank da bu şekilde politikalara uygun olan müşterilere ihtiyaç kredisi kullandırmaktadır. Sizlerde şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, QNB Finansbank, üzerinden kredi başvurusu yaparak hızlı bir şekilde SMS ile onay alabilirsiniz. 

QNB Finansbank SMS Kredi Başvurusu 

Sms ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, Cep telefonunuz üzerinden ücretli bir mesaj atmanız gerekiyor. 50 30 numarasına, TC kimlik numaranızı gönderdikten sonra Finansbank'ın SMS kredi başvurusunu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra banka sizin kredi değerlendirmenizi yapacak ve size ona göre, sonuç verecektir. Kredi onayı alan kişilerin en yakın banka şubesinden kredilerini kullanabilirler.

Sms ile 33000 TL'ye kadar onay alırsanız bu mesajı cep telefonunuza gelen mesajda, görebilirsiniz. Ne kadar kredi onayı aldığınızı size gönderilen mesajda söyleyeceklerdir. QNB Finansbank üzerinden 33000 TL SMS ile kredi başvurusu yaptığınız zaman onay alırsınız ve bu bankada bir hesabınız varsa, internet bankacılığı şifresiyle giriş yaptıktan sonra mobil uygulama üzerinden de kredi kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin bu şartlara uygun olmaları durumunda kendi kredi notuna göre de faiz oranlarından yararlanacağını söylemek istiyoruz. Alacağınız ihtiyaç kredilerinde banka en fazla 36 ay vade yapmaktadır. Ayrıca, ilk kredi taksidini de de 3 ay erteleme imkanı sizlere sunacaklardır. 

QNB Finansbank Online Kredi Başvurusu 

Banka hesabı olan kişiler için SMS atmak yerine ondan kredi başvurusu yapmalarını tercih ederiz. 33 bin TL kredi kullanmak istiyorsanız, bankanın online internet bankacılığına girerek veya QNB Finansbank, mobil uygulamasına girerek buradan ihtiyaç kredisi seçeneğini seçip, ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra sizlere sonuç hemen verilir ve onaylanan kredinizi hemen hesabınıza atarsınız. İnternet üzerinden kullanılan kalırdı, ilerde daha düşük faiz oranları ile işlem yapar ve masrafsız kredi seçeneklerinden yararlanırsınız.

Eğer SMS ve online olarak kredi başvurusu yapamadıysanız bankanın resmi internet sitesine girerek buradan ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak da işlem yapabilirsiniz. Tüm yapacağınız kredi başvuruları aynı politikalara uygun olmanız durumunda sizlere onay verilecektir. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR