QNB Finansbank 15000 TL'ye Kadar Hemen Onay Veriyor, Banka Açıklama Yayınladı

QNB Finansbank 15000 TL'ye Kadar Hemen Onay Veriyor, Banka Açıklama Yayınladı
YAYIN TARİHİ: 8.09.2021 22:05:00

QNB Finansbank 15000 TL'ye Kadar Hemen Onay Veriyor. Son dakika kampanyası duyuruldu. İşte detaylar...

QNB Finansbank Umut olmaya devam ediyor. 15 bin TL'ye kadar direk onay alabileceksiniz. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilere QnB Finansbank üzerinden 15.000 TL SMS ile veya internet üzerinden kredi onayı veriliyor. Çok acil bir şekilde paraya ihtiyacınız varsa Finansbank üzerinden ihtiyaç kredisini başvurusunu yaparak 15.000 TL direk onay alabilirsiniz. Kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler bankanın uygulamış olduğu kredi politikalarına uygun olması durumunda SMS atarak hemen oturdukları yerden ne kadar kredi onayı aldıklarını da görebilirler.

15.000 TL'ye kadar SMS ile kredi başvurusu

QNB Finansbank'a müşterilerine sunmuş olduğu 15.000 TL direkt onaylı ihtiyaç kredisi kampanyası başvurusu SMS ile yapılacak. Cep telefonunuzu mesaj kısmına girerek t.c. kimlik numaranızı yazarsanız bu mesajı da 5030 numarasına gönderirseniz başvuru yapmış olacaksınız. Göndermiş olduğunuz mesaj ücretli mesaj olacağı için cep telefonumuzda lira olması gerekmektedir. QNB Finansbank üzerinden yapmış olduğunuz kredi başvurusu sonrasında banka sizleri hızlı bir şekilde kredi sonucunuzu verecek ve onaylanan kredinizi de hemen ne kadar olduğunu sms ile gösterecektir.



SMS kredi başvurusu yaptıktan sonra kredi onayı alan müşterilere Finansbank kendi banka şubelerinden sadece kimlikleri ile birlikte Kredi imkanı sunmaktadır. Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yaptığınız zaman sizlere banka kredi notunuza göre değerlendirme yapacak ve TC kimlik numaranız üzerinden banka kredi sicilinize bakarak otomatik olarak onay verecektir.

QNB Finansbank'tan 15.000 TL internet üzerinden kredi başvurusu

SMS ile kredi başvurusu yapamayan kişiler internet sitesine girerek buradan Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusu formu doldurarak işlem yapabileceklerdir. Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapamayan kişiler için de banka Kendi resmi internet sitesi üzerinden aynı sistem ile kredi onayı vermektedir. Kimlik numaranız ile cep telefonu numaranızı doldurduktan sonra Kredi sonucunuzu cep telefonunuza gelen mesaj ile öğreneceksiniz. İnternet üzerinden de başvuru yapmak istiyorsanız cep telefonunuzun yanında olması gerekiyor. QNB Finansbank hesabı olan kişiler ise 15 bin TL'ye kadar direkt onay olabilecekleri krediyi mobil uygulama üzerinden işlem yapabilecekler. Banka şubelerine gitmeden de kullanabileceğiniz mobil uygulama üzerinden verilen ihtiyaç kredilerinde banka 36 ay vade ile masrafsız kredi seçenekleri ile sizlere sunacaktır. QNB Finansbank'ın yapmış olduğu bu kampanyada ilk taksit ödemesinde de isteyen müşterilere 2 ay veya 3 ay erteleme yapma imkanı sunuyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR