QNB Finansbank 10.000 TL kredi dağıtıyor, Son dakika kredi haberi olarak verildi

QNB Finansbank 10.000 TL kredi dağıtıyor, Son dakika kredi haberi olarak verildi
YAYIN TARİHİ: 12.08.2021 14:42:00

QNB Finansbank 10.000 TL kredi dağıtıyor, Son dakika kredi haberi olarak verildi. 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli verilecek bu krediler uygun faizlerle ödenecek. İşte detaylar...

QNB Finansbank 10.000 TL kredi dağıtıyor. Sizlerde QNB Finansbank üzerinden hemen başvuru yaparak anında kredi kullanabilirsiniz. Banka şartlarına uygun olan müşteriler 10.000 TL kredi kullandıklarında 36 ay vadeye kadar işlem yapabileceklerdir. Sizlerde QNB Finansbank üzerinden nasıl kredi başvurusu yapabilir ve nasıl kredi kullanabilirsiniz, bunun hakkında bilgileri yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.

Bankaların yaptıkları kredi kampanyaları son günlerde oldukça tercih edilmektedir. Özellikle korona virüs karantinaları zamanında karşımıza çıkan sıkıntıları krediler çekerek ödemek istemekteyiz. Bankalardan bu durumu fırsata çevirerek, müşterileri üzmeyecek kampanyalar yapmaktadırlar. QNB Finansbank yaptığı son kredi kampanyasında hemen müşterilerine 10.000 TL kredi sonucunu vermektedir.

QNB Finansbank üzerinden sizde başvuru yapacaksanız ve onay alacaksanız banka politikalarına uygun olmanız gerekmektedir. QNB Finansbank üzerinden kredi onayı alacak olan müşterilerin kredi notu yüksek olması gerekiyor. Ayrıca kredi sicili temiz ve bankalarda bir gecikmesi olmaması gerekiyor. Bu sıkıntılarınız varsa başvuru yaptıktan sonra sistem otomatik olarak sizin kredinizi onaylamayacaktır.

QNB Finansbank 10.000 TL Kredi Başvurusu

Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin en çok tercih edecekleri yöntem, mesaj atarak kredi başvurusu yöntemidir. Sizlerde QNB Finansbank üzerinden 10.000 TL kredi kullanabilir, 36 ay vadeye kadar sizlere 3 ay ertelemeli kredi kampanyasından faydalanabilirsiniz. QNB Finansbank üzerinden 36 ay vadeli SMS kredi başvurusu için yapacağınız çok basit. TC Kimlik numaranızı 5030’a mesaj atarak hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. TC kimlik numaranızdan 5030’a mesaj attığınız kredi 5 dakika içinde, mesaj atılan cep telefonuna sonuç gelerek sonuçlanır. Eğer kredi onayı alırsanız, onaylanan o kredi miktarını banka şubesinden sadece kimlikle kullanabilirsiniz.


Eğer SMS ile başvuru yapamadıysanız, bankanın resmi internet sitesine girerek de işlem yapabilirsiniz. Resmi internet sitesine girdiğinizde banka kredi başvuru formunu doldurarak hemen işlem yapabilirsiniz. Banka kredi başvuru formunu dolduran müşteriler, anında kredilerinin sonucunu cep telefonlarına alacaklardır. Bu kredi başvurusunda bir ücret ödenmez. Kredi onayı alırsanız en yakın banka şubesine sadece kimliğinizle giderek kredi kullanabilirsiniz. Banka 10.000 TL üzerinde de sizlere onay verebilir. Eğer kullanmak istediğiniz rakam 10.000 TL ise bu rakamı kullanacağınızı banka personeline söylemeniz yeterlidir. Yalnız kredi başvurusu 10.000 TL altında onaylanırsa, banka size daha yüksek kredi vermesi için manuel giriş yapması ve sizinde bankaya evrak vermeniz gerekmektedir.

QNB Finansbank Online 10.000 TL Kredi Nasıl Alınır?

QNB Finansbank üzerinden de online krediler verilmektedir. Online olarak kredi almak istiyorsanız, banka müşterisi olmanız gerekiyor. Banka müşterisi olan kişiler 36 ay vadeye kadar internet bankacılığı şifresi ile kredi başvurusu yapabilirler. Banka internet sitesi veya mobil uygulama üzerinden giriş yaptığınızda online kredi seçeneğini seçerek hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. QNB Finansbank üzerinden online kredi onayı alırsanız, bankaya gitmeden, imza atmadan, kimlik vermeden onaylanan krediyi hesaba atabilirsiniz. Bu kredilerde online olarak kullandığınız için daha uygun faizlerle işlem yapılmaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR