QNB Finansbank 10000 20000 30000 TL 3 Ayrı Kredi Paketi Hazırladı, Hemen Başvuru Yapabilirsiniz

QNB Finansbank 10000 20000 30000 TL 3 Ayrı Kredi Paketi Hazırladı, Hemen Başvuru Yapabilirsiniz
YAYIN TARİHİ: 22.08.2021 18:28:00

QNB Finansbank 10000 20000 30000 TL 3 Ayrı Kredi Paketi Hazırladı, Hemen Başvuru Yapabilirsiniz. Son dakika haber ile müşterilerine umut oldu. SMS ile başvuru imkanı sağlayan bankanın kampanyası...

QNB Finansbank üzerinden yeni bir kredi kampanyası başladı. Banka müşterilerine 10000 TL ile 30000 TL arasında SMS ile kredi başvuru yapma imkanı sağlayacak. Acil para ihtiyacı olan kişilere verilecek olan bu kredilerde, QNB Finansbank 10000 TL ile 30000 TL arasında 36 ay vadeli ve ilk taksit ödemelerinde de 3 ay ertelemeli olarak müşterilerine kredi imkanı sunacak. Bankanın yapmış olduğu kredi duyurusu ile birlikte SMS ile başvuru yapacak olan kişiler, hızlı bir şekilde 5 dakikada kredi sonucunu öğrenebilecek. Ayrıca bankadan resmi internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilecek. Banka kredi başvurusu yapacak olan kişilere uygun faiz oranları ile bu kredileri verecek banka kredi politikalarına uygun olmanız durumunda hemen kredi onayı alabileceksiniz.

QNB Finansbank kredi başvurusu nasıl yapılacak?

İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler SMS atarak hemen kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek TC kimlik numaranızı yazıp 50 30 numarasına mesaj olarak gönderebilirsiniz. Bu şekilde kredi başvurusu yaptığınız zaman banka sizin TC kimlik numaranız üzerinden kredi sorgulamanız yapacaktır. Kredi sorgulamasında, kredi notuna bakılacak ve daha önceki banka performansınız değerlendirilerek sizlere kredi sonucu belirtilecektir. Kredi sonucu olumlu olan kişilerin cep telefonlarına gelen mesajda, kredi onayı verilecektir. Bu onaylı Mesaj ile birlikte en yakın Finansbank şubesine giderek kredinizi kullanabileceksiniz. 10000 TL 20000 TL veya 30000 TL olarak krediniz kullandırılacaktır.


Banka müşterisi olan kişiler, sms atmadan ve banka şubelerine gitmeden de kredi başvurusu yaparak hemen onaylı kredilerini kullanabilecekler. Cep telefonunuz üzerinden mobil uygulamayı indirerek internet bankacılığı şifresi almanız yeterli olacak. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler internet bankacılığı üzerinden yapmış olduğu kredi başvurusu sonrasında onay alırlarsa aynı gün içerisinde, kredilerini kullanabileceklerdir. Üstelik banka şubesine gitmeden, Finansbank, hesabınızı onaylı tutarı atabileceksiniz. 

Banka hesabı olmayan ve SMS atamayan müşteriler ise en yakın Finansbank şubesine giderek kimlikleriyle birlikte kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. Size en yakın Finansbank şubesine giderek gişe personelinden veya bireysel müşteri temsilcisinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR