Putin Öldü Mü, Kanser Mi? Putin Bağırsak Kanseri Mi? Ukrayna-Rusya Savaşı Nedeni Nedir?

Putin Öldü Mü, Kanser Mi? Putin Bağırsak Kanseri Mi? Ukrayna-Rusya Savaşı Nedeni Nedir?
YAYIN TARİHİ: 7.03.2022 10:35:00

Putin öldü mü, kanser mi? İddiaları ortaya atılmış durumda. Bu anlamda İngilizler Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında şoke eden iddia ortaya attılar. Putin'in ölümcül bağırsak kanserine yakalandığı ve savaşı da bu sebeple başlattığını belirttiler.

Putin öldü mü, kanser mi? İddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik başlattığı işgal operasyonu 11’inci gününde iken, İngiliz basını Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile alakalı sansasyonel bir iddia meydana attı.

PUTİN ÖLDÜ MÜ, KANSER Mİ? PUTİN BAĞIRSAK KANSERİ Mİ? 


Rus önder Putin’in ölümcül bağırsak kanserine yakalandığını iddia eden İngiliz Daily Star gazetesinin kaynağı ise, Pentagon istihbaratı olarak açıklandı.

ABD’li Pentagon kaynaklarına dayandırılan habere göre, Rus önderinin sürekli olarak şişik ve ifadesiz bir yüz ile görüntülendiğine ilgi çekilirken, şişik yüzünün kemoterapi ilaçları ya da almış bulunduğu steroidler nedeniyle oluştuğunu söylenirken, Putin’in yüzündeki donuk ve asık surat ifadesinin ise “sürekli bir acı içersinde bulunduğunun göstergesi” bulunduğu belirtildi.

Haberde, Putin’in işgal operasyonu hastalığına ve aldığı ilaçlara bağlandı ve konuyla alakalı “Bu, onu daha agresif yapabilir. Ardında miras bırakmak istediği amacıyla Ukrayna’ya saldırıyor olabilir” dendi.

BAĞIRSAK KANSERİ NEDİR?


Kolon kanseri, sık görülen kanser türlerindendir, kötü beslenme ve çağdaş hayat tipi nedeniyle yaygınlığı artmaktadır. Kalın bağırsak kanseri olarak da tanınan kolon kanseri, kalın bağırsağı meydana getiren hücrelerin denetimsiz çoğalması neticesi oluşur. Erken evrede tespit edildiğinde başarı ile tedavi edilebilmektedir. Kalıtsal nedenler, kötü beslenme ve hareket etmemezlik en mühim risk faktörleridir. Kabızlık ya da ishal şeklinde bağırsak alışkanlığının değişmesi, kansızlığa bağlı acele yorulma, bulantı, kusma, gaz-dışkı çıkaramama, dışkıda kan görülmesi gibi bulguları olabilir. Erken evrelerde sendrom vermeyebilir. Esas tedavi tekniği cerrahi ile büyülenen kolon kısmının çıkarılmasıdır. Cerrahi evvel ya da ardından kemoterapi ve radyoterapi uygulanabilir.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR