PTT Yardım Edecek, Para Derdi Olanları Gördü Ve 19.000 TL Ödüyor, Gişelerden Kimlikle Çekin

PTT Yardım Edecek, Para Derdi Olanları Gördü Ve 19.000 TL Ödüyor, Gişelerden Kimlikle Çekin
YAYIN TARİHİ: 7.01.2022 22:29:00

PTT bağlamında yüzeleri güldüren açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu bağlamda PTT tarafından son dakika açıklaması yapıldı. PTT ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için 19.000 TL gelir belgesiz onay veriyor.

Son aylarda PTT para sıkıntısı çeken vatandaşları oldukça düşünüyor. Nakit ihtiyacı çeken vatandaşlar PTT ve onun anlaşmalı olduğu bankaya giderek nakit parayı anında alabilirler. PTT son yaptığı kampanya bağlamında 2022 yılında da yenilikler yapmaya devam ediyor. 18 yaşından büyük olması durumunda 19.000 TL onay verecek. İsteyen kişiler isterse banka şubelerinden başvuru yapabilir. Öte yandan bankaya gitmeden SMS atarakta kredilerini çekebilirler. PTT tarafından yapılan bu kampanya sonrasında Aktif Bank ile birlikte kredi vereceği için kampanya koşullarını şartlarını aktif bank belirliyor. Düşük faizli krediler verilirken, önemli olan ise kredi notunun düşük olmamasıdır. Fakat kredi notunuz düşük olsa bile kredi alma şansınız PTT Aktif Bank ortaklığında daha fazladır. 

PTT KREDİSİ NASIL ALINIR? BAŞVURU NASIL YAPILIR? 


PTT Aktif bank bağlamında başvuru yapmak isteyen vatandaşların açıklanan şartları yerine getirmesi oldukça elzemdir. Kredi alacak olan vatandaşlar belirlenmiş olan şartları taşımaları bağlamında kredi almaları oldukça kolaydır. Kredi başvurusunu ise cep telefonunuzdan SMS atarak veya bankanın resmi internet sitesine girerek yapabilirsiniz.




T.C kimlik numaranızı yazarak, 3050 numarasına atarsanız krediniz 2 dakika içinde onaylanır. Kredi onayı verildikten sonra ise genel müdürlük tarafından detaylar gözden geçirilip kredi onayı verilecek. Öte yandan PTT şubesine giderek kredi alma talebinde bulunabileceksiniz. Kredi onayı verildiği anda PTT gişesinden paranızı hemen alabilirsiniz. 





 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR