PTT Gişelerinden 30.000 TL Ödenmeye Başlandı, Son Dakika Açıklamaları ile PTT Önlerinde Sıra Oldu

PTT Gişelerinden 30.000 TL Ödenmeye Başlandı, Son Dakika Açıklamaları ile PTT Önlerinde Sıra Oldu
YAYIN TARİHİ: 7.01.2022 12:04:00

PTT dar gelirliler için kesenin ağzını sonuna kadar açmış durumda. Bu anlamda yapılan açıklamalarla eş güdümlü olarak vatandaşlara hemen nakit kampanyası gerçekleştireceğini açıkladı. Uygun faizlerle 30.000 TL'ye kadar aktif bank aracılığı ile kredi olanağı sunulacak. PTT yaptığı bu müjdeli haber ile eş güdümlü 30.000 TL 36 ay vadeli nakit kredi kullanılacak. Vatandaşların gereksinimlerine göre verilebilecek olan bu kredi kampanyasında 30.000 TL onay alabilmek istiyorsanız müracaat yapmanız gerekiyor. PTT üzerinden müracaatı SMS ile yapılıyor.

PTT gişeleri bağlamında 30.000 TL ödenmeye başlandı, son dakika açıklamaları ile PTT önlerinde kuyruk oldu. PTT üzerinden 30.000 tl kredi kullanacaksınız. Cep telefonundan kredi müracaatı yapacak olan vatandaşlar emekli maaşını PTT bağlamında alıyorsa bir adım önde. PTT TC Kimlik aratarak 3050 numarasına mesaj atabileceklerdir. PTT maaş müşterisi olmaması halinde  Kredi TC Kimlik aratarak 3050 numarasına mesaj atılması gerekmektedir. 

​PTT 30.000 TL KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


1000 TL’den başlayan ve 80.000 bin TL’ye kadar hemen nakit para veren PTT, kredi koşul ve detaylarını duyurdu. PTT doğrultusundan oluşturulan kredi açıklaması, nakit para desteğine gereksinimi olanları sevindirdi.




PTT gişesine giderek, aynı zamanda cep telefonunuzdan mesaj atarak kredi başvurusunda bulunabileceğinizi duyurdu. PTT bağlamında ihtiyaç kredinizi anında çekebilirsiniz. Paranızı aldıktan sonra da ödemelere 90 gün sonra başlama lüksünüzde var. 


​PTT SMS İLE KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?


PTT üzerinden sms ile kredi müracaatı yazımızın başında da diye tanımladığımız gibi Aktifbank aracılığı ile yapılmaktadır. PTT üzerinden acil kredi kullanacak olan vatandaşlar 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredileri banka şubelerine gitmeden de yapabileceklerdir. 



Cep telefonunuzdan gemen girerek mesaj kısmına gelin, mesaj yazma kısmına geldikten sonra mesaj kısmına “kredi” yazıp boşluk bırakın. Bir boşluk yaparak  TC Kimlik sayılarınızı da 
mesaja yazın. Yazdığınız mesajı 3050’ye kısa mesaj olarak yollayın. Başvuru yapılan rakamın kabul edilmesi halinde PTT şubesine giderek çekmek dilediğiniz kredi tutarını hemen hesabınıza aktarabilirsiniz. 


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR