Prefabrik Ev Fiyatlarına Bomba Yılsonu İndirimi! 77 Metrekare Sahibinden 3+1 Evi 89 Bine Satıyor

Prefabrik Ev Fiyatlarına Bomba Yılsonu İndirimi! 77 Metrekare Sahibinden 3+1 Evi 89 Bine Satıyor
YAYIN TARİHİ: 29.11.2021 13:56:00

Konut fiyatlarında balon devam ederken, vatandaşlar yeni alternatifler peşine düştü. Bu anlamda Prefabrik ev firmaları da 2021 sonu indirimlerine hız verdi. Tamamen sıfır ve anahtar teslim olan Prefabrik evler 80 yıl garantili ve 77 metrekaresi 89.000 TL gibi bir fiyattan satışa çıktı. İşte sahibinden prefabrik ev fiyatları

77 Metrekare Sahibinden 3+1 Evi 89 Bine Satıyor. Prefabrik Ev Fiyatlarına Bomba Yılsonu İndirimi! Fiyatlarının normal evler karşısında gayet ucuz olması ve yapım aşamasının kısa sürmesinden dolayı Prefabrik evler çok daha fazla tercih edilir oldu.
Son zamanlarda ülkemizde depremler olması ve ülkemizin deprem kuşağında yer almasından ötürü prefabrik evlere yoğun bir şekilde başvurular geldi.
Anahtar teslim olarak ve 2 hafta da kurulan evler yok satmaya devam ediyor.   

Prefabrik av almaya niyeti olan vatandaşlar için yapımcı firmalar çok önemli kampanyalar başlatmış durumda. Yıl sonu indirimi adı altında yapılan güzel kampanyalar vatandaşları cezbetmeye devam ediyor. Baktığımız zaman özellikle 30 m2, 50 m2 ve 90 mm2 evler daha fazla ilgi görüyor. Aynı zamanda bu evler oldukça kullanışlı oluyor. 

PREFABRİK EV FİYATLARI NEREDE, NE KADAR, KAÇ TL OLARAK SATILIYOR?

Konut almanın oldukça sıkıntılı olduğu şu süreçte, vatandaşların ilk tercihleri Prefabrik konutlar oluyor. Bu anlamda baktığımız zaman, yıl sonu için yapılan indirimler bayahı revaçta oluyor. Arsanız varsa ve üzerine ev yapmak istiyorsanız en ucuz ve uygun yöntem prefabrik evler oluyor. İndirimlerde yıl sonu dampingi yapılırken, ilanlara baktığımız zaman ise 70 m2 evin fiyatı 89.000 TL olarak görülmekte. Prefabrik evlerin fiyatları 
büyüklüğüne ve oda sayısana göre değişiklik gösterebiliyor. Aynı zamanda Prefabrik evleri kişiselleştirme şansınız da bulunmaktadır. 

SAHİBİNDEN.COM'DA SATILAN PREFABRİK EVLER 











PREFABRİK EVLERİN 30.000 TL'SİNİ DEVLET VERİYOR 

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi olan kişiler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı doğrultusundan barınma yardımı adı altında 30.000 TL'ye kadar prefabrik ev yardımı veriyor. Evdeki hane sayısına bakılarak bu yardım vatandaşlara hibe olarak verilmektedir. Prefabrik ev hibe desteği 2021 amacıyla başvurular Sosyal Yardımlaşma Dernekleri ve Vakıflar üzerinden özel olarak yapılıyor. Muhtaç halde bulunduğu tespit edilen vatandaşlara devletin prefabrik ev yardımı hibe desteği olarak geri ödemesiz olarak verilmektedir. Her yıl rakam güncellenmekte olup 2021 yılsinde söz hususu rakam 30 bin TL olarak ödenmektedir.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR