Param Yok Dardayım Diyene Ziraat Bankası Anında 25.000 TL Veriyor! Hemen ATM'den Alıyorsunuz

Param Yok Dardayım Diyene Ziraat Bankası Anında 25.000 TL Veriyor! Hemen ATM'den Alıyorsunuz
YAYIN TARİHİ: 22.01.2022 10:20:00

​Vatandaşlar Türkiye'de son dönemde olabildiğince zorluk çekiyor. Bu anlamda ay sonunu getiremeyenler ihtiyaç kredilerine bel bağlıyor. Ziraat Bankası ise ihtiyaç kredisi bağlamında en itimat edilir banka olarak meydana çıkıyor. Dolar kurunun düşmesine paralel olarak ihtiyaç kredisi faiz oranları artış göstermiş durumda. 

Ziraat Bankası bağlamında banka müşterilerine olabildiğince uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi veriliyor. Ziraat Bankası 25 Bin TL ihtiyaç kredisi geri ödemesi ve maliyeti nedir? İşte detaylar...  Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de
 



ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI


Ziraat Bankası müşterilerine destek olmaya devam ediyor. Bu anlamda içinde bulunduğumuz dönemde yapılan destekler ayrı bir anlam taşıyor. Türkiye'nin en büyük Kamu bankası olan Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasıyla adından söz ettiriyor. Ziraat Bankası hem düşük faizli kredi veriyor hem de makul ödeme seçenekleri müşterilerine arz ediyor. 


ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ 24 VE 36 AY VADELİ


Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi alan vatandaşlar için cazip geri ödeme koşulları sunuyor Bu anlamda kredi vadeleri değişiklik göstermiş durumda. BDDK açıklaması sonrasında müşteriler Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi çekmek istediklerinde 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde en fazla 36 ay vade uygulanabiliyor. İhtiyaç kredisi miktarı 50.000 TL'nin üzerine çıktığında ise müşterilere en fazla 24 ay vade uygulanabiliyor. 

ZİRAAT BANKASI 25 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI


Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı 1.79 olarak uygulanıyor. Bu anlamda hesaplama yapalım. 25.000 TL üzerinden gidecek olursak, 36 ay vadeyle, aylık 1.000 TL geri ödeme yapabilirsiniz. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR