Öykü Çelik’in Göz Kamaştıran Yüzüğü Dikkat Çekti: Tektaş Değil O Gök Taşı….

Öykü Çelik’in Göz Kamaştıran Yüzüğü Dikkat Çekti: Tektaş Değil O Gök Taşı….
YAYIN TARİHİ: 13.04.2021 11:53:00

Sevgilisi İsmail Berhan'ın evlilik teklifine "Evet" yanıtını veren Öykü Çelik, Bebek'te objektiflere yansıdı. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden ünlü oyuncunun yüzüğü dikkat çekti. Bir muhabirin yüzüğü için yaptığı yorum,Öykü Çelik'i kahkahaya boğdu.

İş insanı İsmail Berhan ile aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkan Öykü Çelik, geçen hafta yarıştığı Survivor’dan elenince, İstanbul’a dönmüştü. Çelik, ayağının tozuyla da aldığı evlilik teklifine “Evet” dediğini ilan etmişti. Çift önceki gün güzel havayı fırsat bilerek, Berhan’ın oturduğu deniz kıyısındaki apartmanın önünde çay içip muhabbet ettiler.

SURVİVOR'DA YAŞADIKLARINDAN BAHSETTİ

Çay sohbeti sonrası sevgilisinin elini tutan Öykü Çelik, yürüyüşe çıktı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, 'Survivor 2021' yarışmasıyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Gittik, geldik. Her şeyi gördünüz zaten. İyiydi ama çok zordu. Beklediğimden çok daha zordu tabii ki ama herkes için öyleydi. Zaten zoru başarmaya gittik. Orada üç küsür ay kalabilmek bile benim için çok büyük bir başarı, oradakiler içinde öyle. Onun için Allah'a hep utandırmadan çıkmak için dua ettim, öyle de olduğunu düşünüyorum."


'Yarışma boyunca aç, susuz kaldınız. Neler söyleyeceksiniz?' sorusuna ise oyuncu, "Aç, susuz ve özlem içerisinde kaldık. Zor olduğunu biliyorduk ama. Arada bir açıktan böyle kelimeleri toparlayamıyorduk, konuştuğumuzu duyamıyorduk ama yine de orada kazandığımız zamanlar oldu. Gelir gelmez kokoreç yedim” cevabını verdi.

"TEKTAŞ DEĞİL O, GÖK TAŞI"

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi İsmail Berhan'ın evlilik teklifine "Evet" yanıtını veren Çelik, "Böyle bir şey bekliyor muydunuz?" sorusuna, "Evlilik teklifini biraz daha yaza doğru düşünüyordum ama böyle oldu" diyerek yanıt verdi.
Bir muhabirin, "Tektaş değil o, gök taşı" sözleri üzerine kahkahayı patlatan Öykü Çelik, "Böyle yapmayın, utanıyorum. Açıkçası böyle ayıp oluyor gibi geliyor bana" diyerek gülümsedi.

EVET DEMİŞTİ

Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından evlilik teklifi aldığını duyurmuştu. Instagram'dan parmağındaki alyansı paylaşan Çelik, sevgilisinin teklifine "Evet" yanıtını verdiğini açıklamıştı.

Oyuncuya, kısa sürede yüzlerce tebrik mesajı yağmıştı. Çiftin, önümüzde aylarda nikah masasına oturmayı planladığı öğrenilmişti.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR