Ortaya çıkmasıyla ayrılmaları bir oldu! Survivor Aycan Survivor için gizemli sevgilisini sepetledi

Ortaya çıkmasıyla ayrılmaları bir oldu! Survivor Aycan Survivor için gizemli sevgilisini sepetledi
YAYIN TARİHİ: 2.12.2021 10:19:00

Survivor 2020’nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Aycan Yanaç’ın özel hayatındaki fırtınalar bir türlü dinmek bilmiyor. Survivor sırasında aldatıldığı ve bunalıma girip performansını düşürdüğü iddia edilen Aycan Yanaç’ın adı daha sonra yakın arkadaşı olan Sercan Yıldırım’la anılsa da gerçek sevgilisinin Zeyd Günay olduğu ortaya çıkmıştı. Günler önce mutluluk pozları veren Aycan Yanaç ve Zeyd Günay’a nazar değdi. Aycan Yanaç’ın, Survivor All-star yüzünden sevgilisi Zeyd Günay’dan ayrıldığı iddiaları sosyal medyayı salladı. 

TV 8 ekranlarında Acun Medya’nın hayata geçirdiği Survivor’ın, 2020 sezonunun en çok konuşulan isimlerinden biriydi Aycan Yanaç. Doğal güzelliğinin yanı sıra oynadığı futbolla da göz kamaştıran Aycan Yanaç, yarışmaya iyi bir başlangıç yapsa da sonra işler tersine döndü. Kazanılan bir iletişim ödülünde bir arkadaşından şifreli olarak aldığı haberle sarsılan Aycan Yanaç için sonrasında Survivor’da işler hiç eskisi gibi olmadı.



İşin altında ne olduğu kesin olarak hiç açıklanmasa da Aycan Yanaç’ın o dönemki sevgilisi tarafından aldatıldığı iddia edilmişti. Yarışmadayken arasından su sızmadığı Sercan Yıldırım’la yarışma sonrasında adı anılan Aycan Yanaç daha sonra Sercan Yıldırım’la da kanlı bıçaklı. Herkes Aycan Yanaç’a aşk şarkıları söyleten gizemli sevgilisinin kim olduğunu merak ederken o isim Aycan Yanaç’ın doğum günü partisinde yüzünü göstermişti.


Çok değil, günler önce doğum gününde Aycan Yanaç, sevgilisi Zeyd Günay’la ilk kez yan yana poz vermişti. Zeyd ile Aycan birbirlerine çok yakıştırılmıştı. Sonrasında Aycan Yanaç Instagram’ından bir açıklama yapmış ve formasını giydiği ALG Gaziantep’ten ayrıldığını açıklamıştı. Herkes bunu ‘Aycan Yanaç Survivor All-Star’a gidiyor’ olarak yorumlarken Aycan Yanaç’tan akıllara zarar bir hamle geldi.



Zeyd Günay’la günler önce poz veren Aycan Yanaç, gizemli aşkını Instagram’dan bir çırpıda takipten çıkardı. Aycan Yanaç’ın bu hızına herkes şaşıp kalırken, sosyal medyada yer alan iddialara göre Aycan Yanaç ve Zeyd Günay yollarını ayırdı. İddiaların devamında Aycan Yanaç’ın, Survivor’a gideceği için sevgilisi Zeyd Günay’la ayrıldığı belirtildi. Aycan Yanaç’tan ise bir açıklama gelmedi. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR