Oğlundan Haber Alamayan Özcan Deniz Eski Eşi Feyza Aktan’ı Savcılığa Şikayet Etti

Oğlundan Haber Alamayan Özcan Deniz Eski Eşi Feyza Aktan’ı Savcılığa Şikayet Etti
YAYIN TARİHİ: 29.04.2021 12:55:00

Eski eşinin oğlu Kuzey’i kendisine göstermediğini iddia eden Özcan Deniz, savcılığa suç duyurusunda bulundu.Deniz, "Güvenlik kamerasından bazı görüntüler görünce tedirgin oldum. Hukuki yola başvurmak zorunda kaldım" dedi.

Ünlü sarkıcı Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasında ‘Şiddet ve velayet” davasıyla başlayan gerilim devam ediyor. Özcan Deniz Çağlayan Adliyesi’ne giderek eski eşi Feyza Aktan hakkında suç duyurusunda bulundu. Eski eşinin oğlu Kuzey’i kendisine göstermediğini iddia eden Özcan Deniz, savcılığa sunduğu dilekçede oğlundan haber alamadığına yer verdi.

Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan ile arasından geçen şiddet iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Özcan Deniz 2019 yılında boşandığı eski eşi Feyza Aktan'a üç yaşındaki oğlu Kuzey'in velayetini almak için dava açmıştı. Dava devam ederken yeni bir gelişme yaşandı.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan boşanırken anlaşmalara göre baba Özcan Deniz, haftanın belirli günlerinde oğlu ile birlikte vakit geçirecek ve Kuzey'in doğum günü kutlaması için bir gün öncesinde beraber olacaklardı.

ESKİ EŞ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU


Fakat anlaşmaya uyulmadı. Oğlundan yaklaşık on gündür haber alamayan, hiçbir şekilde iletişim kuramayan Özcan Deniz, Kuzey'in sağlığından endişe ettiğini, kamera kayıtlarına göre oğlunu hiç tanımadığı insanlar tarafından gece geç saatte eve getirildiğini öğrendiğini ve annesi Feyza Aktan'ın hiç ilgilenmediğini öne süren Deniz, eski eş hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

“OĞLUMLA BİR ARAYA GELEMİYORUM”


Savcılık çıkışı soruları yanıtlayan Özcan Deniz, oğlu Kuzey’in bugün doğum günü olduğunu ve kendisini göremediğini ifade etti. Özcan Deniz, “10 gündür oğlumdan haber alamıyorum. Güvenlik kamerasından bazı görüntüler gördüm, tedirgin oldum. Onlar bende kalsın. Savcılığa sunduk. Oğlumun bugün doğum günü. Onunla bir araya gelemiyorum” dedi. 

Özcan Deniz sözlerine, “Oğlumu ayda 4 kere görüyorum. Bu ne benim için ne de oğlum için yeterli değil.” İfadelerini ekledi.

“BU MAGAZİNSEL BİR DURUM DEĞİL”

Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan’ın şiddet iddialarıyla ilgili sorulara “Görüyorsunuz ben burada hukuksal olarak haklarımı arıyorum. Bunun cevapları burada verilir. O yüzden bu magazinel bir durum değil benim için. Hepsinin cevaplarını alacaksınız. Hepsi yargıda olan durumlar. Ne desem yargıyı etkilemiş olurum.” diye yanıt verdi.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR