Nikah İçin Gün Sayan Dilan Çıtak Ve Levent Dörter Çiftinden Flaş Karar…

Nikah İçin Gün Sayan Dilan Çıtak Ve Levent Dörter Çiftinden Flaş Karar…
YAYIN TARİHİ: 7.04.2021 11:01:00

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, uzun süredir bir dargın bir barışık olarak aşk yaşayan müzisyen Levent Dörter  ile bir kez daha ayrıldı. Ünlü çift, sosyal medyadan birbirlerini silerek ilişkilerini sonlandırdı.

Dilan Çıtak, bir süredir özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Uzun yıllardır çalkantılı birliktelik yaşayan Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter, ilişkilerine bir kez daha nokta koydu. Geçtiğimiz aylarda, evlilikle ilgili "Biz bu yola girmek istiyoruz ama şanssızlıklar oluyor, akışına bıraktık" diyen müzisyen çift, fikir ayrılıkları nedeniyle yollarını ayırdı.

Çıtak ve Dörter, biten ilişkilerinin ardından sosyal medyada birbirilerini takip etmeyi bıraktı ve birlikte oldukları fotoğraflarını da sildi.
DÜĞÜN PANDEMİ NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ

Bir dargın bir barışık çift, geçtiğimiz yıl Eylül ayında nikah masasına oturacaklarını söylemiş ancak pandemi nedeniyle düğünlerini ertelemişlerdi.

Levent Dörter, "Bir imzalık işimiz var, o imzayı da en güzel anda, moraller yerine geldiğinde sizleri de şahit yaparak atmak istiyoruz" demişti.
“BEN ÇEKİLMEZ BİR KADINIM”


Dilan Çıtak, daha önce ilişkilerinin başlarında sevgilisinin kendisini aldattığını belirterek, "Ben bu konularda daha çok psikolojik yaklaşırım. Bunun psikolojisine inmek isterim çünkü bunu kimse sebepsiz yapmaz." demişti. Dörter ile ilgili, "En büyük aşkı ve sevgiyi bende yaşadı" diyen Çıtak, "Ben çekilmez bir kadınım. Levent gibi sadece sakinlik ve özgürlük isteyen bir adam için başına gelmiş en büyük belayım. O yüzden bana katlanıyorsa ben onun için gerçekten özelim" ifadelerine yer vermişti.

SALDIRIYA UĞRADI

Dilan Çıtak, geçtiğimiz hafta büyük bir şok yaşadı. Yabancı uyruklu dört kişilik grup, Çıtak'ın Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde gerginlik çıkardı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü ve görevli bir erkek çalışan darp edildi. Turist grubu arbededen sonra mekandan hızla uzaklaştı. Yaşananların ardından Çıtak, hemen Harbiye Polis Merkezi'nin yolunu tuttu ve turistlerden şikayetçi oldu.

İfade verdikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Şu an çalışanımın sağlığını düşünüyorum, aklım onda. Tomografi çekilecek. Kötü bir şey yaşadık. Asistanım randevu olmadığını söyleyince arbede yaşandı ve direk saldırdılar. Parfüm şişesi ile çalışanımın kafasını yardılar." Demişti.
"ADALET YERİNİ BULACAKTIR"

Yaşananlardan sonra İbrahim Tatlıses üzüntüsünü, "Kızımın ve çalışanlarının başına gelenlerden dolayı üzgünüm. Bugün benim kızıma yarın bir başkasına. Adalet yerini bulacaktır. Buna inanıyorum." sözleriyle dile getirdi.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR