Netleşti! SGK Tüm Vatandaşlara 9 Maaş Nakit Avans Alma Hakkı! Şartlara Uygun Olanlar Başvuru Yapacak

Netleşti! SGK Tüm Vatandaşlara 9 Maaş Nakit Avans Alma Hakkı! Şartlara Uygun Olanlar Başvuru Yapacak
YAYIN TARİHİ: 5.03.2022 11:55:00

SGK'lı ve Bağkur'lu olan vatandaşlar amacıyla oluşturulan flaş kampanya bağlamında  maaşlarına ek olarak 9 maaş nakit avans limiti ve tüketici kredisi olanağı sunulacaktır. Maaşının 3 katına kadar nakit avans alacak olan emekliler, 9 katına kadar da bankadan şartsız koşulsuz olarak kredi alabileceklerdir. Başvuruları bankadan maaş almanız halinde yapacak ve dilediğiniz vakit kullanacaksınız. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank önderliğinde başlatılan bu kampanya da yalnızca kamu bankaları değil özel bankalar doğrultusundan da dilediğiniz vakit müracaat yaparak onay alabilirsiniz. Bu anlamda sistem bunun için baya elverişlidir. İhtiyaç kredisi kullanacak olan emeklinin maaşını bankadan alması halinde ve o bankadan süratli bir şekilde kredi alması halinde kredi notuna bakılmadan onay verilmektedir. 




Emekli maaşı bankadan alan kişiler, maaş aldıkları bankanın mobil uygulamasını veya resmi web sitesini kullanarak prosedür yapabilmektedirler. Ziraat Bankası üzerinden maaş alan emekli, maaşlarının yatmış olduğu banka hesaabı bağlamında internet bankacılığı parolası yaratarak Ziraat Bankası mobil uygulamasına giriş yapılabilir ve bu şekilde kredi müracaatını çevrimiçi olarak yapılabilir. Aynı şey Vakıfbank ve Halkbank içerisinde geçerlidir. Halkbank ve Vakıfbank üzerinden nakit kullanacak olan kişiler, ilaveten banka şubelerinden ve bankanın müşteri hizmetleri numarası üzerinden de kredili mevduat hesabı müracaat yapabileceklerdir. 



3000 TL maaş alan birisi gelir belgesiz 27.000 TL tüketici kredisi alabilecektir. Bu kredilerde 3 sene vadeye kadar ödeme tablosu oluşturup, ilk taksit ödemesini 3 ay ertelemeli olarak yapabilecektir. Hem de bankadan daha yüksek limitlerde de tüketici kredisi ve borç kapatma kredisi de kullanabileceksiniz. 3000 TL maaş alan birisi şayet 3 maaş avans alabilmek istiyorsa bu tutar 9000 TL olarak hesabınıza artı para adıyla yatacaktır. Bir başka adı kredili mevduat hesabı olan bu kampanyaya katılarak sizlerde 9000 TL artı para emekli maaşı hesabınıza yatırabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR