Netleşti! Beklenen Haber Bayram Etkisi Yaptı! TC Kimlik Numaranızı Verin 41.000 TL Ödeme Alın

Netleşti! Beklenen Haber Bayram Etkisi Yaptı! TC Kimlik Numaranızı Verin 41.000 TL Ödeme Alın
YAYIN TARİHİ: 9.03.2022 11:36:00

Biraz önce netleşti! Beklenen haber geldi ve bayram etkisi yarattı. Bu anlamda TC kimlik numaranızı verin 41.000 TL ödeme alın. 41.000 TL'ye kadar nakit gereksinim kredisi kullanacak olan vatandaşlar amacıyla başlatılan son dakika kampanyasında 3 sene vadeli ve ilk taksit aktarma süresi ise 90 gün ertelemeli olarak yapılacak. 

Nakit ihtiyacınızı ne olması halinde t.c. kimlik numaranız üzerinden gerçekleştireceğiniz kredi müracaatı ile eş güdümlü 3 dakika içerisinde neticesine öğrenebilecek onaylanan krediyi anında aynı gün içerisinde hesabınıza yatırarak kullanabileceksiniz.



Garanti Bankası bağlamında müracaat gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar banka kredi şartlarına makul olması halinde kimlik numarasını 5724 numarasına mesaj olarak göndererek bu bankadan tüketici kredisi kampanyasına katılabilirsiniz.

Burganbank bağlamında müracaat yapacak olan vatandaşlar t.c. kimlik numaraları üzerinden bankanın resmi internet sitesine girerek buradan tüketici kredisi müracaat formunu doldurabilir müracaat formunu doldurduktan sonra kredi onayı alabilir. Hem de cep telefonunuzu Mesaj kısmına girerek Kredim yazın boşluk bırakarak gönderebilirsiniz. 




İNG Bank bağlamında müracaat yapacak olan vatandaşlar ise akbank'ın direkt uygulamasına girerek buradan 7gün 24 saat bireysel kredi müracaatında bulunabiliyor. İNG Bank direkt üzerinden müracaat ederek kredi için okey alan vatandaşlar hafta sonu olsa bile bu kredileri kendi hesaplarına yatırabiliyor. 3 sene vadeli 90 gün ertelemeli kullanacağınız bu kredilerde banka ilaveten SMS ile kredi müracaatı alıyor. 

HSBC Bankası bağlamında tüketici kredisi kullanacak olan vatandaşlar ise kimlik numarasını göndererek müracaatını gerçekleştirebilir ya da bankanın resmi internet sitesi üzerinden tüketici kredisi müracaat formunu doldurarak kredi kullanabilir. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR