Ne Kurtlar Vadisi Ne Eşkıya’nın Esamesi Okunacak! Yalnız Kurt’tan Atv’de Resital! Gök Kubbe’nin...

Ne Kurtlar Vadisi Ne Eşkıya’nın Esamesi Okunacak! Yalnız Kurt’tan Atv’de Resital! Gök Kubbe’nin...
YAYIN TARİHİ: 14.01.2022 17:05:00

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından ne yapacağı merak edilen atv tüm bilinenleri unutturacak bir yapımı ekrana getirmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Cihan Ünal, Damla Colbay, Hasan Denizyaran, Polat Bilgin, Murat Han gibi isimlerin bulunduğu asıl önemlisi yönetmenliğini Ekmek Teknesi, Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Sen Anlat Karadeniz gibi fenomen dizilerden tanıdığımız Osman Sınav’ın yapacağı Yalnız Kurt’un eli kulağında. Yalnız Kurt’un oyuncu kadrosuna yeni yeni isimlerden katılmaya devam ederken, geri sayımda devam ediyor.

Osman Sınav’ın yapımı için kolları sıvadığı Yalnız Kurt heyecanla bekleniyor. Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından oluşan boşluğu hem devasa bütçeli hem de geniş oyuncu kadrolu bir yapımla doldurmaya hazırlanan atv ekranlarda taş üstünde taş bırakmayacak. Yalnız  Kurt mafya, derin devlet, kripto ilişkiler üzerine kurulu olacak. Yalnız Kurt’un konusu ise , Amerika Barış Gönüllüleri’nin Türkiye’ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri ihanetler, cinayetler, anarşi ve terör olayları olacak. Daha önce ellerinden Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Sen Anlat Karadeniz gibi fenomen haline gelen diziler çıkan Osman Sınav, yakın tarih ve Türk kültürü üzerine olan engin bilgilerini Yalnız Kurt ile harmanlayacak. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

İlk olarak oyuncu kadrosundan usta oyuncu Cihan Ünal’ı gördüğümüz Yalnız Kurt’un şu ana kadar ortaya çıkan kadrosunda yer alan isimler, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han, Polat Bilgin. Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve Golyat’a karşı verilen destansı mücadelenin anlatılacağı Yalnız Kurt’un yayın tarihi ise henüz belli olmadı. 






 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR