Mustafa Sandal’dan Milli Takıma Destek! EURO 2020 İçin Şarkı Sözü…

Mustafa Sandal’dan Milli Takıma Destek! EURO 2020 İçin Şarkı Sözü…
YAYIN TARİHİ: 27.04.2021 13:20:00

Ünlü müzisyen Mustafa Sandal, Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in çağrısına kulak vererek EURO 2020 için şarkı hazırlayacağını duyurdu. 

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda EURO 2020 için de bir şarkı beklediğini açıklamıştı.

Şenol Güneş, "Türk Sanat Müziğini çok dinlerim. 2002 Dünya Kupası öncesi Kosta Rika’ya maç izlemeye gittim. Bir diskoda Tarkan’ın müziği çalıyordu. Çok hoşuma gitmişti. Tarkan’ı başka bir yere koyarım. Eser Eyüboğlu var. Gönül Dağı dizisinde de oynuyor. Onun türküleri hoşuma gidiyor. Volkan Konak’ın da yeni programı başladı. Onu da çok severim. Volkan Konak ve Sunay Akın daha önce beraber çalışıyordu. Biri gitar çalıyor, diğeri sohbet yapıyordu. Çok iyi yere geldiler. Volkan’ın sahnesi çok iyidir. 2002 Dünya Kupası zamanında Tarkan’ın, ‘Bir oluruz yolunda’ şarkısı Milli Takım’la özdeşleşmişti. Mustafa Sandal’ın da, ‘Pazara kadar değil mezara kadar’ şarkısı vardı. O da tuttu. Trabzonspor ’un da böyle türküleri vardı.” ifadelerine yer vermişti.

Şenol Güneş’in sözlerine kayıtsız kalmayan Mustafa Sandal, yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle bir yıl ertelenen EURO 2020'de mücadele edecek Ay Yıldızlılar kolları sıvadı.
Sandal, A Milli Takım için Avrupa Şampiyonası şarkısı hazırlayacağını Instagram hesabından şu sözlerle açıkladı:

"2002’de hocama ve Milli Takım'a Pazara Kadar şarkımızla uğurlu gelmiştik. Şimdi sıra 2021 Avrupa Şampiyonasında Şenol hocama ve federasyon yetkililerine bu çok kıymetli milli göreve beni ve ekibimi layık gördükleri için çok teşekkür ederim. Gereği yapılacaktır." 

Koronavirüs salgını yüzünden bir yıl ertelenen EURO 2020, bu yıl çeşitli önlemler alınarak düzenlenecek. Turnuvaya katılmaya hak kazanan Milli Takım, İtalya, Galler ve İsviçre ile birlikte A Grubu’nda mücadele edecek.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR