Müslüme Yağal’ın dedesi babası çıktı hem de kendi çocuğuna da… Müge Anlı kilitlendi tecavüz…

Müslüme Yağal’ın dedesi babası çıktı hem de kendi çocuğuna da… Müge Anlı kilitlendi tecavüz…
YAYIN TARİHİ: 26.11.2021 11:25:00

Mersin’de 10 Kasım 2021’de kaybolan 3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme Yağal’ın cansız bedenine 19 Kasım’da ulaşılmıştı. Güvenlik güçlerinin sık sık ‘oraya tek başına ulaşmasının imkansız’ olduğunu olduğunu söylediği Müslüme Yağal için günlerce ağlamıştı Türkiye. Müslüme’nin abisinden şüphelenilirken apar topar dedesi Hasan Yağal’ın tutuklanması ise kafaları kurcalamıştı.

Müslüme Yağal olayında dedesi neden tutuklandı ortaya çıktı. Müslüme’nin tutuklanan dedesi babası çıktı. Ve aileden çıkan detaylar duyduklarınızın en kötüsünden bile kötü… Bir Yörük ailesi olan Yağallar, kış mevsimi nedeniyle 10 Kasım günü Mersin’in sahil kesimlerine konaklamak için göç ettiler. Ailenin çadır kurduğu 17:00 sıralarında 3 yaşındaki Müslüme Yağal bir anda ortadan kayboldu. Müslüme’den bir daha da haber alınamadı. Ta ki 19 Kasım gününe kadar. 



Yaklaşık 200 kişinin katıldığı arama çalışmaları bir yana atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan aile kızlarının bulunması için tüm Türkiye’ye çağrıda bulundu. Herkes Müslüme Yağal’ın sapasağlam bulunması için dua ederken 19 Kasım’da Müslüme Yağal’ın cansız bedenine ulaşıldı. 3 yaşındaki Yörük kızını bulan ise Ayşe Bacak adındaki bir çobandı.




Müge Anlı canlı yayınına katılan Ayşe Bacak, Müslüme’nin üzerinde kıyafetlerinin olmadığını şalvar, ayakkabı ve montunun ayrı bir yerde olduğunu, bulunduğu bölgeye ise tek başına çıkmasının imkansız olduğunu söyledi. Öte yandan soruşturmayı yürüten ve aileden anne ile baba da dahil 8 kişiyi sorguya çeken güvenlik güçleri 7 kişiyi serbest bıraktı ve dede Hasan Yağal’ı tutukladı. Aileye yakın olanlar Müslüme’nin abisine şüpheli gözüyle bakarken, dede Hasan Yağal’ın gözaltına alınması kafaları karıştırdı. 26 Kasım’da ortaya çıkan DNA raporu ise tüm Türkiye’nin kanını dondurdu.




DEDESİ BABASI ÇIKTI

3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme Yağal’ın DNA analizi sonuçlandı. Gelen bilgiler ise korkunç. Müslüme’nin DNA örneği annesiyle uyumlu babasıyla ile uyumsuzdu. DNA sonuçlarına göre ise Müslüme Yağal’ın babası, dedesi olarak bilinen Hasan Yağal’dan başkası değildi. Ancak kan donduran gerçekler bununla da sınırlı kalmadı.

Müslüme’nin annesi verdiği ifadede kayınpederi Hasan Yağal’ın, eşi askerdeyken kendisine tecavüz ettiğini ama kimseye söylemediğini ayrıca erkek çocuklarından birinin de onun olduğunu açıkladı. Sorgulamayı yapan jandarma ekiplerini bile şoke eden olayın detaylarına indikçe daha korkunç gerçekler ortaya çıktı. Aile içinde başka kurbanlar var mı diye araştıran güvenlik güçleri dede Hasan Yağal’ın 13 yaşındaki kendi çocuğuna da cinsel taciz de bulunduğunu ortaya çıkardı.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR