Muhabirlerle Sohbet Eden Müjgan Ferhan Şensoy: Annemi Şimdi Daha İyi Anlıyorum…

Muhabirlerle Sohbet Eden Müjgan Ferhan Şensoy: Annemi Şimdi Daha İyi Anlıyorum…
YAYIN TARİHİ: 5.04.2021 12:21:00

Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy ve eşi Cem Öget, Cihangir'de objektiflere takıldı. Dört aylık hamile olan Şensoy, “Annelik duygusu harikaymış. Keyfine varmak istiyorum” dedi.

Müjgan Ferhan Şensoy, eşiyle birlikte Cihangir'deki evlerine giderken objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden çiftten müzik direktörü Cem Öget, "Çok mutluyuz, keyfimiz yerinde. Vakti gelince yaşanması gereken bir duygu olduğunu öğrendik. Artık gün sayıyoruz" dedi. Müjgan Ferhan Şensoy ise, "Bir dakika, 'Gün sayıyoruz' derken, daha beş ay var hayatım" diyerek gülüştüler.

“İLK DEFA YAŞADIĞIM BİR SÜREÇ KEYFİNE VARMAK İSTİYORUM”


32 yaşındaki oyuncu, "Hamilelikte kilo almaktan korkuyor musunuz?" sorusuna, "Ben pandemide de epey bir kilo almıştım. İlk defa yaşadığım bir süreç onun keyfine varmak istiyorum. Annelik duygusu harikaymış. Annemi şimdi daha iyi anlıyorum. Bebeğime zarar gelecek şeyleri yememeğe dikkat ediyorum. Çok kilo stresine sokmak istemiyorum kendimi" cevabını verdi.
“ÖZEL BİR AŞARME DURUMUM OLMADI”

Şensoy, hamile olduğunu sosyal medya hesabından açıklayarak şunları yazmıştı: "Çok heyecanlıyız tabii bu durumu bir süredir biliyoruz, yakın arkadaşlarımız ve ailelerimizle paylaşmıştık. Sosyal medyada açıklamak için biraz zaman geçmesini bekledik. İlk aylar sık kontrollerin olduğu dönemler şükür bir zorluğunu görmedim. İştahım yerinde onun dışında böyle özel bir aşerme durumum olmadı. Kız olsa da erkek olsa da ikisi de bizi çok mutlu edecek. Birkaç gün sonra cinsiyet belli olacak. Doğumu burada yapmayı düşünüyoruz, ailelerimizle bir arada olmayı isteriz." 

Çift geçtiğimiz ay Cihangir'de görüntülenmiş, Şensoy’un elindeki çiçek demeti sorulmuştu. Cem Öget, “Çok güzeller değil mi? Yılın ilk nergisleri. Görünce dayanamadım aldım çünkü eşim Ferhan da bu nergisler gibi çok güzel. Güzele de böylesi yaraşır” cevabını vermişti.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR