Müge Anlı'nın sevgilisi kim hediyeler boğuyor Müge paylaşıyor! Müge Anlı evleniyor mu yüzüğü...

Müge Anlı'nın sevgilisi kim hediyeler boğuyor Müge paylaşıyor! Müge Anlı evleniyor mu yüzüğü...
YAYIN TARİHİ: 1.12.2021 22:57:00

Özel hayatı hakkında ser verip sır vermeyen Müge Anlı'ya bir haller oldu. Instagram'a geçtiğimiz aylarda katılan Müge Anlı, o dönem sosyal medyayı bir türlü beceremediğini söylese de şimdilerde paylaşımlarının ardı arkası kesilmiyor. Şu sıralarda da kendisine gelen hediyeleri paylaşıyor bolca. Ancak geçtiğimiz günlerde öyle bir şey paylaştı ki ortalık birbirine girdi ve Müge Anlı'nın bir sevgilisi olduğu iddiaları ortaya atıldı. Taktığı yüzükle de dikkatleri çeken Müge Anlı'nın sevgilisi var mı yok mu, varsa kim sorularının yanıtı merak ediliyor.

Müge Anlı'nın sevgilisi kim hediyeler boğuyor Müge paylaşıyor! Müge Anlı evleniyor mu yüzüğü... Ekranların sevilen ve güvenilen yüzü Müge Anlı sosyal medyaya bir girdi pir girdi. atv ekranlarında 2008 yılından bu yana program yapan Müge Anlı, Burhan Akdağ'dan boşandıktan sonra kimseyle görüntülenmedi. Ancak işin içine sosyal medya girinci ortalık karıştı.

Burhan Akdağ ile boşandıktan sonra özel hayatında biri var mı yok mu hep merak edildi Müge Anlı'nın. Bir çocuk annesi Müge Anlı'nın programda anlattıkları kadarıyla annesi ve kızı Lidya'yla yaşadığı biliniyor zaten. Özel hayatını gözden uzak tutmaya çalışan Müge Anlı, 2021'in yaz aylarında ilk kez Instagram'a el atmıştı. Şimdilerde milyonlarca takipçisi var.


Sosyal medyayı çok aktif kullanan, kendisinin hiç görmediğimi hallerini sık sık paylaşan Müge Anlı'nın, hayatında biri mi var, sevgilisi mi var sorularının sorulmasına neden olan da bu paylaşımları. Kendisine gelen hediye sık sık paylaşan Müge Anlı'nın bu kez paylaşımı bir başkaydı. 



Kendisine gelen hediyeleri sık sık paylaşamasına alışkın olduğumuz Müge Anlı'nın bu kez paylaşımı diğerlerinden farklıydı. Çünkü oyuncak ayının üzerinde 'afiyet olsun dünya güzeli' yazıyordu. Sonrasında da iddialar, yorumlar patladı gitti tabi. Gelen oyuncak ayının üstündeki, "Afiyet olsun dünya güzeli" notu akıllara yeni bir aşk iddiasını getirdi. Ancak Müge Anlı'dan da net bir yanıt gelmedi.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR