Mucize Doktor Final kararı sebebi üzdü! Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız sonu oldu!

Mucize Doktor Final kararı sebebi üzdü! Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız sonu oldu!
YAYIN TARİHİ: 1.05.2021 12:55:00

FOX TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Mucize Doktor kötü haber geldi. Yayınlandığı her perşembe çok izlenen Mucize Doktor ekran macerasını tamamlıyor! Mucize Doktor dizisinden üzen haber geldi. Sebebi hayranlarını daha da üzdü!

FOX TV en sevilen dizileri arasında yer alan Mucize Doktor dizisinden kötü haber geldi. Her hafta perşembe günü yayınlanan Mucize Doktor dizisi final kararı aldı. Mucize Doktor final kararına götüren sebep ise reytingten başkası değil!

Mucize Doktor pabucu dama atıldı!

FOX TV en sevilen dizisi Mucize Doktor beklenmedik hamle geldi. Yayınlandığı perşembe günleri çok izlenen Mucize Doktor yayından kaldırılıyor. Mucize Doktor yayından kaldırılma sebebi hayranlarını çok üzdü! İşte FOX TV çok konuşulacak o kararı!

Taner Ölmez bitsin istiyor!



Mucize Doktor dizisinin bir çok başrol oyuncusu 2 sezon yeterli olduğunu, verilmek istenilen mesajı en iyi şekilde verdiklerini dile getirerek artık bitmesi gerektiğini düşünüyor. Hal böyle olunca reyting rekortmeni dizide iknayla devam ettiriliyordu. FOX TV bir çok yeni dizi hazırlığında olsa da perşembe gününün kurbanı oluyor. Çünkü Mucize Doktor perşembe akşamı haftalık olarak çok izlense de aynı saatte reklam bulmakta zorlanıyor.


Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs sonu oldu!



Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Mucize Doktor dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle uzun soluklu reyting yarışına girmiş kaybetse de 2. dizi olmayı başarmıştı. Ancak Kanal D ekranlarında Camdaki Kız ve TRT 1 ekranlarında Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi yapımın adeta sonu oldu! Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs aldığı reytinglerle adeta FOX TV reyting kalmadı ve sevilen dizi final kararı aldı!

Mucize Doktor ne zaman final yapıyor?

Daha önce Taner Ölmez ve Onur Tuna ayrılmak istediği Mucize Doktor güzel bir finalle ekran macerasını tamamlayacak. Mucize Doktor dizisi 3 bölüm sonra final yaparak ekran macerasını tamamlıyor.

FOX TV Baraj, Sen Çal Kapımı, Masumiyet ve Kefaret dizileri ardından Mucize Doktor dizisini de bitirse de yeni sezonda bir çok iş yine ekranlarda olacak. FOX TV şu an 3 dizi birden hazırladığı öğrenildi.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR