Mısırlı Sevgiliden Büyük Jest! Şeyma Subaşının Sevgilisi Jet Bulamayınca Uçak Kapattı…

Mısırlı Sevgiliden Büyük Jest! Şeyma Subaşının Sevgilisi Jet Bulamayınca Uçak Kapattı…
YAYIN TARİHİ: 20.04.2021 09:59:00

Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa ile birlikte Bali'de bulunan Şeyma Subaşı bulunduğu adadan başka bir adaya geçmek isteyince, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi kesenin ağzını açtı. Özel jet bulamayan Alsaloussi, yolcu uçağını kiraladı

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıkladıktan sonra ailesiyle tanıştırmış ve ardından ise tatile çıkmıştı. Farklı bir adaya geçmek isteyen çift özel jet bulamadı. Sevgilisini rahat ettirmek isteyen Mısırlı iş adamı, bunun üzerine bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın aldı. Şeyma Subaşı sevgilisinin jestini sosyal medya hesabından paylaşarak, "Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti" dedi.
“BANA DELİ GİBİ AŞIK, BEN DE ONA AŞIĞIM"

Yaptığı paylaşım sonrası sosyal medyada gündem olan Şeyma Subaşı, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bali’de bir adadan başka bir adaya geçecektik. O gün uçmamız lazımdı ama bütün uçak biletleri bitmiş. 6-8 kişilik uçaklar var ya, onlar bizim gideceğimiz adaya uçmuyormuş. Özel uçak da bulamayınca, sevgilim havayolları ile konuşarak bir yolcu uçağının tüm koltuklarını satın aldı. Sanki biz başkalarının biletlerini almışız gibi algılanmış ama öyle değil. Meedo (Mohammed Alsaloussi) normalde uçuşlarda var olmayan bir uçuş koydurdu bizim için. Meedu, bu havayolu şirketiyle Amerika’da ortak iş yapıyor. Havayolunu arayıp olmayan bir uçuş koydurdu. Yani kimsenin biletini almadı ya da kimseye engel olmadı. Öyle olsaydı daha ucuza gelirdi.” Subaşı, sevgilisiyle büyük aşk yaşadıklarını da sözlerine ekledi: “Çok büyük, inanılmaz bir şey yaptı benim için. Bana deli gibi âşık. Ben de ona âşığım.”
SEVGİLİSİNİ AİLESİYLE TANIŞTIRMIŞTI

Öte yandan uzun süredir yurt dışında sevgilisinin yanında olan Subaşı, geçtiğimiz haftalarda Mohammed Alsaloussi ile Türkiye'ye gelmişti. Mısırlı erkek arkadaşını ailesiyle tanıştıran Subaşı, sürpriz açıklamalarda bulunarak, "İsteme gibi olmadı tabii ki. İstanbul'a geldiğimiz için tanıştırmak istedim. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam İngilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, çok masum, çok güzel bir ortam oldu" ifadelerine yer vermişti.
“YIL BİTMEDEN EVLENEBİLİRİZ”


Subaşı, "3 ay 10 gündür birlikteyiz. Çok güzel gidiyor, bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında." demişti.

Evlilik hakkında da konuşan Subaşı, "Evlenirsem yurt dışında olacağım ama burada da evim olacak. Her ay gidip gelmem gerekecek. Bunu hala konuşuyoruz. Melisa okula İstanbul'da gidiyor. O yüzden ben de git gel yapıyor olacağım. Belki yıl bitmeden evlenebiliriz. Acun da evleneceğimi biliyor." ifadelerine yer vermişti.

"MELİSA İSTEMESEYDİ BU YOLA GİRMEZDİM"

Evlilik kararıyla ilgili kızının görüşlerini de anlatan Subaşı, "Melisa ile abi-kardeş gibiler. Eğer Melisa sevmeseydi, istemeseydi ya da Melisa'dan öyle bir enerji almasaydım asla bu yola girmezdim." demişti.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR