Mısırlı Milyarder Mohammed Alsaloussi’nin Jestleri Bitmiyor. Sevgiliden Şeyma Subaşı’ya Miami’den Ev

Mısırlı Milyarder Mohammed Alsaloussi’nin Jestleri Bitmiyor. Sevgiliden Şeyma Subaşı’ya Miami’den Ev
YAYIN TARİHİ: 26.04.2021 14:20:00

Mısırlı milyarder sevgilisi, jestleriyle Şeyma Subaşı’nın ayaklarını yerden kesmeye devam ediyor. Mohammed Alsaloussi, kesenin ağzını tekrar açıp Subaşı’na bu kez de Miami’de rahat etsin diye milyon dolarlık ev aldı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Şeyma Subaşı’nın bir süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi’nin sevgilisine jestleri bitmiyor. Geçtiğimiz haftalarda Subaşı için uçak kapatan Alsaloussi, bu kez ünlü fenomen Miami’de rahat etsin diye milyonluk bir ev aldı.

Miami’yi çok seven ve yılın büyük bölümünü orada geçiren Şeyma Subaşı için 3.5 milyon dolar (yaklaşık 30 milyon TL) değerinde ev alan Alsaloussi, cömert hediyeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.


EVİ KENDİ ZEVKİNE GÖRE DEKORE ETTİRİYOR

4 bin metrekarelik iki katlı lüks villa, Miami’nin gözde yerlerinden Belle Meade Bulvarı’nda yer alıyor. Kızı Melisa ile eve yerleşen Şeyma Subaşı’nın şimdilerde evi kendi zevkine göre dekore ettirdiği söyleniyor. Sevgilisi tarafından “Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Seni çok seviyorum Meedo! ‘Harika bir adam nasıl olmalı’ diye bir kitap yazmalısın” şeklinde övülen Mohammed Alsaloussi, bu jestiyle yine dillere düşecek.


"TÜM UÇAĞI BİZİM İÇİN REZERVE ETTİ"

Öte yandan Şeyma Subaşı ve sevgilisi geçtiğimiz haftalarda Bali'ye tatile gitmişti. Denizin ve güneşin tadını çıkaran çift, ülkeden ayrılmak için özel jet bulamayınca Alsaloussi, uçak kapatmıştı.
Alsaloussi'nin bu jestini takipçileriyle paylaşan Subaşı, "Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti" ifadelerini kullanmıştı. 

“EN İYİSİNİ HAK ETTİĞİMİ BİLİYORDUM”

Hakkında çok sayıda tweet atılan Şeyma Subaşı, kendisine gelen eleştirilere; "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın" sözleriyle yanıt vermişti.


DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR